25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα και θα κάνουμε το παν να πρωταγωνιστίσει η Ανόρθωση

ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα και θα κάνουμε το παν να πρωταγωνιστίσει η Ανόρθωση

By on 22 Αυγούστου, 2018 0 1623 Views

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Ανδρέας Παντελή μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για την εφαρμογή του μέτρου της κάρτας φιλάθλου, για το συμβάν με τον Ντουγκλάο, τα αγωνιστικά προβλήματα, ενώ έστειλε και το μήνυμα προς τον κόσμο.

Για την κάρτα φιλάθλου:
«Είπαμε πάρα πολλές φορές, ότι είναι ένα μέτρο που προσπαθεί να εφαρμοστεί. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα διορθώσει τα πάντα. Ζητήσαμε να δούμε διάφορες λύσεις, υπάρχουν πάρα πολλές σκέψεις και απόψεις. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να εφαρμοστεί. Στο τέλος της ημέρας θα πληγούν τα μεγάλα σωματεία. Από τη στιγμή που υπάρχουν ανακοινώσεις για αποχή, θα υπάρξουν συνέπειες».

Για το ότι ζητήθηκε αναβολή του μέτρου:
«Δεν θα ήταν καταστροφικό αν υπήρχε αναβολή αυτό το διάστημα, κάτι που υποστήριξαν και οι άλλες ομάδες. Ζητήσαμε αναβολή για να μπορέσουμε να μιλήσουμε με τους οπαδούς μας και να τους πείσουμε να πάρουν την κάρτα φιλάθλου».

Για τον Ντουγκλάο:
«Υπήρξε ένα πειθαρχικό παράπτωμα, επέστρεψε όμως κανονικά πίσω στις προπονήσεις. Το ποδόσφαιρο είναι ένας οργανισμός που υπάρχουν τα καλά, τα κακά, οι εντάσεις. Είναι λήξαν το θέμα. Είναι στη διάθεση του Ρόνι Λέβι για την πρεμιέρα».

Για τον κόσμο:
«Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση από τον αποκλεισμό από την Λάτσι. Με την απογοήτευση που υπήρχε, ο κόσμος συνέχισε να τηρεί μια στάση αναμονής. Ήταν ένα πλήγμα αυτό στην Ευρώπη, που επηρέασε και τους ποδοσφαιριστές. Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα και θα κάνουμε το παν να πρωταγωνιστίσει η ομάδα».

Για την ενίσχυση:
«Ψάχνουμε ένα αριστερό μπακ, έχουμε συζητήσει με 2-3 ποδοσφαιριστές, εντός των ημερών θα έχουμε καταλήξει. Αν υπάρξει κάποιος ποδοσφαιριστής που μπορεί να μπει στον κατάλογο Β΄ και να ενισχύσει το ρόστερ μας, θα το κοιτάξουμε».

Για την κατάσταση του Λαβόρδε:
«Έκανε 2,5 εβδομάδες προπόνηση, ακολουθεί θεραπεία και κάνει ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Μετά τις πρώτες δυο αγωνιστικές ευελπιστούμε ότι θα είναι στη διάθεσή μας. Έχει αρχίσει ελαφρύ τρέξιμο. Θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα και στη συνέχεια».

Για την απογοήτευση του κόσμου:
«Αντιλαμβάνομαι την απογοήτευση και τον ενθουσιασμό που είχε ο κόσμος. Όλα χάθηκαν με τον αδικαιολόγητο αποκλεισμό. Πρέπει να πιστέψουμε στην ομάδα, η ομάδα αυτή πρέπει να πρωταγωνιστίσει και αυτό θα κάνουμε».

Για τα παιχνίδια με Δόξα και Πάφο:
«Όπως και πέρσι αρχίζουμε με δυο παιχνίδια εκτός έδρας. Πρέπει να κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια. Αν θέλουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος πρέπει να κερδίζουμε από την αρχή».

Για Σισέ και Πράνιτς:
«Ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Τουλάχιστον ένας από τους δυο θα είναι στη διάθεση του Ρόνι Λέβι για το παιχνίδι με τη Δόξα».