20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024

Τραγική η Μ.Γιουνάιτεντ έχασε 3-2 από την Μπράιτον

By on 19 Αυγούστου, 2018 0 671 Views

Απαράδεκτη η Γιουνάιτεντ στο Μπράιτον, ηττήθηκε… εύκολα 3-2 από τους Γλάρους, πληρώνοντας τα τραγικά της λάθη, αλλά και την ανυπαρξία στο δημιουργικό κομμάτι. Μπορεί στην πρεμιέρα τους οι γηπεδούχοι να μην είχαν κάνει ούτε τελική ενέργεια, αλλά κόντρα στην ομάδα του Μουρίνιο πέτυχαν τρία γκολ σε ένα 45λεπτο. Μάλιστα, αυτή ήταν η 10η φορά στην ιστορία της στην Premier League που η Μάντσεστερ δέχθηκε τρία τέρματα στο πρώτο ημίχρονο.

Το 3-2 της Μπράιτον είναι πλασματικό. Αδικεί τους γηπεδούχους που άγγιξαν το τέλειο σε επίπεδο τακτικής, αλλά και προσπάθειας στο γήπεδο. Το πρόβλημα για τον Ζοσέ Μουρίνιο είναι πολύ πιο βαθύ από μία απλή ήττα στην δεύτερη αγωνιστική της Premier League.

Αν εστιάσει κανείς στο μεγαλύτερο πρόβλημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κολλάει. Διότι όλα είναι προβληματικά. Το δίδυμο Μπαϊγί – Λιντέλεφ δεν έκοβε ούτε… με βαλέ. Ο αγχωμένος Φρεντ δεν μπορούσε να ασφαλή πρώτη μπάλα. Άνευ του Αλέξις Σάντσες, ο Μάτα και ο Μαρσιάλ δεν ακούμπησαν μπάλα στα φτερά. Ο Πογκμπά μια σκιά του παλιού καλού εαυτού του!

Μέσα σε 124 δευτερόλεπτα, η Μπράιτον βρήκε το μαξιλάρι ασφαλείας που έψαχνε (2-0) με υπέροχο «τσίμπημα» του Μάρεϊ (25’) και ξερό σουτ του Ντάφι (27’) μετά από φάση διαρκείας έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Η άμεση απάντηση με την κεφαλιά του Λουκάκου (34’, 2-1) έδωσε μία αχτίδα ελπίδας, όμως μία ακόμα αστεία φάση, με πούλημα μπάλας του Φρεντ και πέναλτι του Μπαϊγί έφερε το 3-1 (44’) από τον Γκρος.

Κι εκεί που θα περίμενε κανείς τον Ζοσέ Μουρίνιο να εμφανίσει μία αλλαγμένη ομάδα στην επανάληψη, εντούτοις η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να είναι ακόμα χειρότερη. Με εξαίρεση ένα μακρινό σουτ του Πογκμπά (74’) που έβγαλε υπέροχα ο Ράιαν, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν έκαναν τίποτα δημιουργικό.

Το 3-2 που ήρθε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων από ένα φτηνό πέναλτι του Ντάφι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Πογκμπά ήταν σαν αλάτι στην πληγή. Τα πράγματα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από πολύ νωρίς αρχίζουν να στραβώνουν επικίνδυνα…