20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Σε μια βδομάδα πρέπει να αλλάξει πολλά στην Ανόρθωση ο Λέβι

Σε μια βδομάδα πρέπει να αλλάξει πολλά στην Ανόρθωση ο Λέβι

By on 19 Αυγούστου, 2018 0 3937 Views

Οι συνέπειες του αποκλεισμού από την Λάτσι με την κακή αγωνιστική νοοτροπία και τακτική δεν είχε μόνο οικονομικές συνέπειες για την Ανόρθωση αλλά χάλασε το κλίμα στην ομάδα. Χάλια ψυχολογία ,αλλαγή προετοιμασίας με αποτέλεσμα πολλούς τραυματισμούς και πεσμένο ηθικό .
Επίσης το σήριαλ Λέβι-Εθνικής Ισραήλ στο οποίο δεν έδωσε γρήγορο τέλος ο προπονητής της Ανόρθωσης δεν άφησε ανεπηρέαστη την κατάσταση στα αποδυτήρια και τον προγραμματισμό.
Η εικόνα της Ανόρθωσης κόντρα στην Λάτσι και στα φιλικά δεν ήταν καθόλου ικανοποιητική και θα πρέπει ο Λέβι σε μια βδομάδα να αλλάξει πολλά στα αποδυτήρια και στην τακτική του για να παρουσιάσει ένα σύνολο με απαιτήσεις στην πρεμιέρα κόντρα στην Δόξα. Δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες και οι απουσίες ούτε αποτελούν ελαφρυντικό για την τεχνική ηγεσία γιατί ήταν δική της ευθύνη ο προγραμματισμός και η προετοιμασία. Έγινε υπέρβαση για ενίσχυση της ομάδας ,ο αποκλεισμός στην Ευρώπη ήταν αποτυχία της τεχνικής ηγεσίας και η στήριξη της από την διοίκηση επιφορτίζει τον Ισραηλινό με μεγαλύτερη ευθύνη για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας.
Είχε χρόνο να δουλέψει η τεχνική ηγεσία και οφείλει στην πρεμιέρα να παρουσιάσει μια Ανόρθωση με απαιτήσεις και έτοιμη να κερδίσει την Δόξα στο Μακάρειο για να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα και στις τάξεις του κόσμου. Τα φιλικά τέλειωσαν και ήταν ευκαιρία για τον προπονητή να επισημάνει κενά και λάθη. Δουλειά του είναι να τα διορθώσει .
Οι Πράνιτς, Ντούρις και Ντουγκλάο είναι τρεις ποδοσφαιριστές στους οποίους στηρίζει πολλά η Ανόρθωση στη νέα χρονιά και για διάφορους λόγους έμειναν εκτός από το φιλικό με την ΑΕΛ το οποίο χαρακτηρίστηκε και ως πρόβα τζενεράλε, επηρεάζοντας αρνητικά στο τελικό αποτέλεσμα και την τελική εικόνα.

Το ερώτημα είναι πόσοι εξ αυτών θα τεθούν στη διάθεσή του Ρόνι Λέβι σε μια εβδομάδα, όταν θα αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα ενώ άγνωστο είναι πότε θα μπορέσει να προσφέρει ο Λαβόρδε που ήρθε μετά βαίων και κλάδων με απαίτηση του κόσμου αλλά πριν μπει στον κανονικό ρυθμό τραυματίστηκε.

ΚΑΤΣΑΡ

Ως κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε στο ανεπίσημό του ντεμπούτο με τη φανέλα της Ανόρθωσης ο Γκόικο Κάτσαρ. Ο Σέρβος αν και διακρίθηκε στην καριέρα του ως κεντρικός μέσος, μετατοπίστηκε στο πλευρό του Γκόρντον Σίλντεφελντ λόγω της απουσίας του Ντουγκλάο .Στην περσινή χρονιά αγωνίστηκε ως κεντρικός αμυντικός και επιλέγηκε από τον Λέβι για να δίνει λύσεις και στη μεσαία γραμμή και στο κέντρο της άμυνας οπότε θεωρείτε σημαντικό γρανάτζι στην μηχανή της Ανόρθωσης.