23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η ΑΕΛ έδειξε ετοιμότητα ενώ η Ανόρθωση δεν είχε επιλογές

Η ΑΕΛ έδειξε ετοιμότητα ενώ η Ανόρθωση δεν είχε επιλογές

By on 18 Αυγούστου, 2018 0 8474 Views

Αλάνθαστη τέλειωσε τα φιλικά προετοιμασίας η ΑΕΛ. Κέρδισε στο Τσίρειο 2-0 την Ανόρθωση συμπληρώνοντας εννιά νίκες σε ισάριθμα φιλικά και δείχνει έτοιμη να μπει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ με δυο τέρματα στο α΄ ημίχρονο τα οποία πέτυχαν οι Τόρες (16’) και Μπενίτεθ (43’) επιβλήθηκε της «Κυρίας» η οποία έπαιξε με πολλές απουσίες, και προς το τέλος του ημιχρόνου έχασε λόγω τραυματισμού και τον Σισέ, ο οποίος αντικαταστάθηκε.

Μπορεί η Ανόρθωση να ξεκίνησε καλύτερα, αλλά η ΑΕΛ ήταν αυτή που έφτασε στο γκολ στο 16΄ με τον Τόρες. Η ομάδα της Αμμοχώστου, με αρκετά προβλήματα και χωρίς επιλογές δεν μπόρεσε να αντιδράσειενώ έχασε και τον Σισέ με αποτέλεσμα η γηπεδούχος να φθάσει στο δεύτερο της γκολ στο 43΄ με τον Μπενίτεθ.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε. Η Ανόρθωση είχε κάποιες φάσεις, αλλά δεν είχε ουσία, ενώ η ΑΕΛ που έκανε πολλές αλλαγές κράτησε την «καθαρή» φιλική νίκη.

ΑΕΛ: Βοζίνια, Ν. Τεξέιρα (65΄ Ρομάν), Λαφράνς, Α. Τεϊσέιρα, Αβραάμ (84΄ Πεχλιβάνης), Νταβόρ (84΄Φιντέλις), Αντάμοβιτς (65΄Χ. Κυριάκου), Ντα Σίλβα (71΄ Λεάντρο), Τόρες (84΄ Μαρκόσκι), Μπενιτέθ (84΄Γουίλερ), Χουράδο (60΄ Μ Ηλία)

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Φιλγκέιρας, Εγγλέζου, Σίλντενφελντ, Κοφί, Βίκτορ, Ιγκιεμπόρ, Κάτσαρ, Ράγιος, Σισέ (40΄ Ιωάννου), Μικελτάντζε, Κατσαράβα