26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Γνωρίστε το νέο απόκτημα της Ομόνοιας(Βίντεο του Ζόρντι Γκόμες)

Γνωρίστε το νέο απόκτημα της Ομόνοιας(Βίντεο του Ζόρντι Γκόμες)

By on 16 Αυγούστου, 2018 0 5009 Views

Στα πόδια… του Ζόρντι Γκόμες φαίνεται να βρήκε η Ομόνοια αυτόν που παίξει το ρόλο του οργανωτή στο κέντρο. Το βιογραφικό του Ισπανού… αφήνει πολλές υποσχέσεις. Αποκτήθηκε για να «δέσει» το κέντρο, ενώ… φέρνει μαζί του ποιότητα και εμπειρία, καθώς αγωνίστηκε στο κορυφαίο πρωτάθλημα για λογαριασμό γνωστών ομάδων!

Ο Ζόρντι Γκόμες είναι γέννημα θρέμμα της Μπαρτσελόνα αφού αναδείχθηκε από τα σπλάχνα της φτάνοντας μέχρι την πρώτη ομάδα, ωστόσο βλέποντας πως οι «Μπλαουγκράνα» δεν τον υπολόγιζαν αναγκάστηκε να αφήσει την ομάδα που τον μεγάλωσε για την μισητή της αντίπαλο, την Εσπανιόλ!

Το 2007-08 μέτρησε με την δεύτερη ομάδα της Εσπανιόλ, 22 συμμετοχές σκοράροντας 10 φορές και το 2008-2009 πήρε προαγωγή ανεβαίνοντας στην πρώτη ομάδα, πηγαίνοντας όμως δανεικός στην Αγγλία.

Φαίνεται πως στο Νησί βρήκε την υγειά του ο ποδοσφαιριστής, αφού αγωνίστηκε στο κορυφαίο πρωτάθλημα, την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και στην δεύτερη κατηγορία (Τσάμπιονσιπ), έχοντας υψηλές παραστάσεις, δείχνοντας ένα μέρος της ποιότητας που ταλέντου του!

Φεύγοντας από την Εσπανιόλ, πήγε στην Ουαλία για χάρη της Σουόνσι, με την οποία μέτρησε 44 συμμετοχές και βρήκε δίκτυα 12 φορές.

Η εκπληκτικές του εμφανίσεις, δεν πέρασαν στο… ντούκου καθώς η Γουΐγκαν απέκτησε τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή το 2009. Με τα χρώματα της Γουΐγκαν αγωνίστηκε για 5 χρόνια, εκ των οποίων τα 4 αγωνιζόταν στην πρώτη κατηγορία της Αγγλίας. Κατέγραψε 127 συμμετοχές και βρήκε δίκτυα 17. Το 2014 έφυγε για… πρώτη φορά από την ομάδα, αφού τον… ζήλεψε η Σάντερλαντ η οποία αγωνιζόταν στα… σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ.

Έτσι ο Γκόμες το 2014, μετακόμισε στο Σάντερλαντ για την ομώνυμη ομάδα, έχοντας στα πόδια του 35 συμμετοχές και 4 γκολ. Το 2016 η Σάντερλαντ έδωσε δανεικό τον ποδοσφαιριστή στην Μπλάκμπερν Ρόβερς κάτι που… σήμανε το τέλος του από το «Στάδιο του φωτός» (έδρα της Σάντερλαντ). Με τους Ρόβερς πέτυχε 3 γκολ σε 19 συμμετοχές.

Πάμε πίσω, πάλι και στην Γουΐγκαν, αφού η ομάδα φαίνεται να… μην άντεξε μακριά από τον Ισπανό κάνοντας τον εκ νέου δικό της το 2016, εκεί όπου έμεινε για ένα χρόνο με 15 συμμετοχές και 3 γκολ.

Το καλοκαίρι του 2017… επαναπατρίστηκε καθώς η Ράγιο Βαλιεκάνο τον έκανε δικό της, ωστόσο έμεινε εκεί για μόνο 6 μήνες καταγράφοντας 12 συμμετοχές χωρίς να βρει στόχο.

Ο τελευταίος του σταθμός ήταν από τον Ιανουάριο του 2017 η Λέφσκι Σόφιας, με την οποία μέτρησε 4 γκολ σε 30 συμμετοχές, ενώ ήταν βασικός στέλεχος της ομάδας.