29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ:Είναι στο DNA μας να παλέψουμε για τη νίκη(Όλα τα νέα του ΑΠΟΕΛ)

ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ:Είναι στο DNA μας να παλέψουμε για τη νίκη(Όλα τα νέα του ΑΠΟΕΛ)

By on 14 Αυγούστου, 2018 0 2614 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για τη ρεβανς με την Μπερ Σεβά την Πέμπτη, για τα αγωνιστικά δεδομένα και την σημαντική παρουσία του κόσμου.

«Έχουμε μια ευκαιρία κόντρα στην Μπερ Σεβά, να περάσουμε και να βρεθούμε ένα βήμα πριν τους ομίλους. Το 2-2, του πρώτου αγώνα, μας δίνει προβάδισμα, όμως εμείς δεν έχουμε κερδίσει κάτι. Το ένα γκολ σε τέτοια παιχνίδια αλλάζει τα δεδομένα. Το ανέφερε και ο Μπρούνο Μπαλταζάρ, πως όταν μια ομάδα παίζει για την ισοπαλία δεν τα καταφέρνει και εμείς δεν πρέπει να πάμε για την ισοπαλία. Άλλωστε είναι στο DNA μας να παλέψουμε για τη νίκη», ανέφερε αρχικά..

Για το τακτικό κομμάτι στο πρώτο παιχνίδι και την προετοιμασία:
«Αν τακτικά, έχουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο, είναι διαφορετικό. Το ΑΠΟΕΛ στο Ισραήλ δεν έπαιξε άμυνα, αλλά έπαιξε όπως έπρεπε να παίξει στο πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα πλεονεκτήματα που έχουμε. Συνεχίζονται οι προπονήσεις, και προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για το παιχνίδι της Πέμπτης».

Για τον Νσούε:
«Υπήρξε καταπόνηση, ήταν το πρώτο του παιχνίδι. Δεν προέκυψε θέμα τραυματισμού, προπονείται κανονικά και είναι στη διάθεση του Μπρούνο Μπαλταζάρ».

Για τον Καρλάο:
«Επιστρέφει σήμερα ο Καρλάο. Θα προπονηθεί κανονικά την Τετάρτη και θα είναι στη διάθεση του προπονητή μας».

Για την παρουσία του κόσμου και τα μέτρα ασφαλείας:
«Δεν περιμένουμε 16-17 χιλιάδες κόσμο. Είναι δεδομένο ότι θέλουμε την στήριξη του κόσμου. Η κάρτα φιλάθλου είναι υποχρεωτική από τις 25 Αυγούστου. Έχουμε εκδόσει μια ανακοίνωσει που έχει να κάνει με τα μέτρα ασφαλείας. Ο κόσμος πρέπει να έρθει νωρίς το γήπεδο. Τα ταμεία θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν. Θα υπάρχει έλεγχος ανίχνευσης μετάλλων. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ απαγορεύεται να σταθμεύει στο χώρο στάθμευσης του Nuevo Campo και στο νότιο πάρκινγκ. Θέλουμε τον κόσμο μαζί μας. Υπολογίζουμε περίπου 12-13 χιλιάδες κόσμος».

Για την έδρα που θα παίξει σημαντικό ρόλο:
«Ήταν πολύ καυτή έδρα στο Ισραήλ. Θέλουμε όμως και οι οπαδοί μας να τους δείξουν ότι έχουμε και εμείς καυτή έδρα. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ έχει τη δυνατότητα να γίνει ο 12ος παίκτης και το απέδειξε πάρα πολλές φορές».

Για τον πιθανό αντικαταστάτη του Ντελατόρε στην κορυφή της επίθεσης:
«Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Το σκεφτόμασταν από τη στιγμή που δέχθηκε την αποβολή ο Ντελατόρε, ρωτήθηκε και προπονητής. Με βάση τη λογική μπορείτε να καταλάβετε».