26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Αλάνθαστη στα φιλικά η ΑΕΛ.Κέρδισε και την Αλκή με γκολ του Άλεξ Ντα Σίλβα

Αλάνθαστη στα φιλικά η ΑΕΛ.Κέρδισε και την Αλκή με γκολ του Άλεξ Ντα Σίλβα

By on 12 Αυγούστου, 2018 0 9787 Views

Η ΑΕΛ στα φιλικά μέχρι στιγμής δείχνει… ασταμάτητη αφού πέτυχε άλλη μια νίκη 8η συνολικά αυτή τη φορά, απέναντι στην Αλκή με 1-0! Το… απόλυτο που είχε «κτίσει» από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Βουλγαρία… καλά κρατεί και στην Κύπρο!

Αν και το παιχνίδι δεν είχε κάτι το… ιδιαίτερο στα πρώτα του λεπτά οι δύο ομάδες άρχισαν να «ζεσταίνουν» τις μηχανές και να βρίσκουν ευκαιρίες. Τρείς φάσεις για γκολ είχε η ΑΕΛ με Σίλβα, Ντα Σίλβα και Αβραάμ στο πρώτο μέρος ενώ η Αλκή έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μαρλόν.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε και πάλι… νωθρά, μέχρι το 60’ όταν ο Ντα Σίλβα με δυνατό σουτ, έβαλε την ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ σε θέση οδηγού. Αμφότερες οι δύο ομάδες προσάθησαν να ψάξουν το γκολ, η μία που θα έφερνε την ισοφάριση και η άλλη για να «καθαρίσει» το παιχνίδι ωστόσο, το γκολ του Ντα Σίλβα διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ο Κώστας Σακκάς έχει μια πιο ξελάθαρη εικόνα για την ομάδα του από αυτό το χρήσιμο φιλικό, ενώ από την άλλη ο Ντούσαν Κέρκεζ μόνο ικανοποίηση μπορεί να αισθάνεται.

Αλκή (Σακκάς): Πάρντο, Λοϊζίδης, Θεοχάρους, Φλόρες, Στάροκιν, Τραϊτσέφσκι, Γκαντάτσια, Ακόστα, Σταύρου, Μαρλόν, Κωνσταντίνου.

ΑΕΛ (Κέρκεζ):Βοζίνια, Ν. Τεξέϊρα, Λαφράνς, Τζούνιορ, Γουίλερ, Ζτραβκόβσκι, Σίλβα, Ντα Σίλβα, Τόρρες, Μυτίδης, Αβραάμ.