16 Απριλίου, 2024
  • 16 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Άντρη Βιολάρη:θα κυνηγήσουμε το καλύτερο στον όμιλο

Άντρη Βιολάρη:θα κυνηγήσουμε το καλύτερο στον όμιλο

By on 8 Αυγούστου, 2018 0 764 Views

Η Barcelona όπως παρατάχθηκε στην πρεμιέρα.
—————————————

Ιστορική πρεμιέρα για την πρωταθλήτρια μας Barcelona FA που συμμετέχει για πρώτη φορά στη διοργάνωση UEFA Women’s Champions League.

Στο πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι νίκησε με 2-0 τη SK Slovan Bratislava και ελπίζει βάσιμα σε έντονη παρουσία στο δεύτερο όμιλο που φιλοξενείται στη Σλοβενία.

Σημειώνεται πως η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στον όμιλο, θα συνεχίσει στη φάση των «32» της διοργάνωσης.

«Για αρχή η ομάδα έπαιξε καλά, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά σίγουρα μπορούμε και καλύτερα. Ήταν σημαντικό ότι κερδίσαμε στο ξεκίνημα σε αυτή τη ξεχωριστή για την ομάδα μας πρεμιέρα.

Έχουμε να αντιμετωπίσουμε καλούς αντίπαλους και με την προσπάθεια που καταβάλλουμε μέσα από κάθε παιχνίδι θα κυνηγήσουμε το καλύτερο στον όμιλο», ανέφερε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ η Άντρη Βιολάρη.

Η Barcelona στο παιχνίδι της πρεμιέρας αγωνίστηκε με τις Buhigas James Anna, Coulibaly Tiegnou Valle Fatou, Μαρία Ιωάννου, Hayes Caitlin Mary, Freda Krystyna, Άντρη Βιολάρη, Elloh Amon Rebecca Grace, Μαριλένα Γεωργίου (63’ Χριστίνα Πίτσιλλου), Trutsi Tiina, Ebere Ngozi (81’ Βικτόρια Ζαμπά), Χριστιάνα Σολωμού (85’ Μαρία Ζαχαράτου).

Η ομάδα από σήμερα μπαίνει σε ρυθμούς για το παιχνίδι της με τη ŽNK Olimpija Ljubljana που θα διεξαχθεί στις 10 Αυγούστου στο «Športni Park Ljubljana-Šiška».

Από αγωνιστικής πλευράς και ενόψει του αγώνα της Παρασκευής, στη διάθεση του Αλέκου Χριστοδούλου αναμένεται να είναι η Josephine Rita AKAFFOU αλλά και η Έλενα Αριστοδήμου.

Την ερχόμενη Παρασκευή θα διεξαχθεί επίσης ο αγώνας της SK Slovan Bratislava με τη ZFC Μινσκ Λευκορωσίας.