28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τους ομίλους στοχεύει και η Χάποελ δηλώνει ο προπονητής της

Τους ομίλους στοχεύει και η Χάποελ δηλώνει ο προπονητής της

By on 8 Αυγούστου, 2018 0 1397 Views

Στην δημοσιογραφική διάσκεψη που παρέθεσε για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, ο προπονητής της Χάποελ Μπερ Σεβά, Μπαράκ Μπακχάρ τόνισε πως οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι μια δυνατή ομάδα αλλά και πως το δικό του σύνολο έχει στόχο τους ομίλους.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι:

«Είναι τεράστιας σημασίας, δεν σκεφτόμαστε αρνητικά, μόνο πως να κάνουμε την δουλειά. Θα παίξουμε απέναντι σε μια ομάδα που είναι τόσο δυνατή όσο η Δυναμό Ζάγκρεμπ, και σε αυτούς θα επικεντρωθούμε. Όσο αφορά την θέση του τερματοφύλακα, αυτή τη στιγμή ασχολούμαι μόνο με το παιχνίδι, έχουμε τρεις τερματοφύλακες στο ρόστερ και αυτό είναι όλο».

Για το ποια ομάδα είναι φαβορί: «Δεν ξέρω ποια ομάδα είναι το φαβορί, αλλά θα συναντήσουμε ένα εξαιρετικό σύλλογο που έπαιξε στο Τσάμπιονς Λιγκ και έχει έμπειρους παίκτες. Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, αλλά θα προετοιμαστούμε και θα κάνουμε αυτό που νομίζουμε ότι είναι καλύτερο, πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Ο στόχος μας είναι φυσικά οι ομίλοι, αλλά δεν θέλω να σκέφτομαι τόσο μπροστά. Θα προσπαθήσουμε να ανακατασκευάσουμε το πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Ντιναμό».

Για τους τραυματισμούς: «Παίκτες αρχίζουν να επιστρέφουν και όσο αφορά αυτό έχουμε την πλειοψηφία των παικτών μαζί μας και αυτό είναι ενθαρρυντικό. Νομίζω ότι είμαστε σε ένα καλό δρόμο και νιώθω ότι οι παίκτες έκαναν καλή προπόνηση αυτή την εβδομάδα και θα φέρουν την ηρεμία πίσω στο σύλλογο. Πιστεύω ότι το στάδιο θα είναι σχεδόν γεμάτο, και θα είμαστε χαρούμενοι που αυτό θα συμβεί και απέναντι στους Κύπριους».

Από την πλευρά του ο αρχηγός της Χάποελ Μπερ Σεβά, Σιρ Τζέντεκ είπε:

«Για εμάς δεν είναι μόνο η άμυνα, θα κάνουμε ομαδική δουλειά. Όποιους και αν επιλέξει ο προπονητής θα κάνουν ότι είναι δυνατό για να τον βοηθήσουν. Νιώθω ότι προχωρούμε και βελτιωνόμαστε. Όσο περνούν τα παιχνίδια νιώθω καλά και ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Δεν μένουμε στις αποτυχίες, σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο παιχνίδι».

«Υπάρχει καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια με αφοσιωμένους παίκτες. Ξέρουμε πως να διαχειριστούμε τις αλλαγές, είμαστε συνδεδεμένοι και ελπίζουμε ότι τα πράγματα θα συνεχίσουν να είναι καλά. Δεν υποτιμούμε κανένα αντίπαλο, ο Μπακχάρ μας προετοιμάζει καλά για κάθε αγώνα».

Για τον Αρούς: «Ένας πολύ θετικός τύπος, ένας πραγματικός επαγγελματίας και είμαι σίγουρος ότι στην πορεία θα μας βοηθήσει».

Για τον Χαΐμοφ: «Του εύχομαι κάθε επιτυχία».