28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΛΤΑΖΑΡ:50-50 η πρόκριση.Προέχει το ΑΠΟΕΛ και όχι η θέση μου

ΜΠΑΛΤΑΖΑΡ:50-50 η πρόκριση.Προέχει το ΑΠΟΕΛ και όχι η θέση μου

By on 8 Αυγούστου, 2018 0 1369 Views

O Mπρούνο Μπαλταζάρ παρέθεσε διάσκεψη τύπου ενόψει του παιχνιδιού με την Χάποελ Μπερ Σεβά τονίζοντας οι ποδοσφαιριστές του είναι αποφασισμένοι να μην κάνουν τα ίδια λάθη ενώ αναφέρθηκε και στην θέση του.

Για το παιχνίδι και την απογοήτευση του μετά την Φλόρα Ταλίν:

«Ήμουν απογοητευμένος με την εμφάνιση στο Ταλίν. Απογοητευμένος γιατί ξέρω τι μπορούν να κάνουν οι παίκτες μου και αυτό που δείξαμε δεν ήταν η πραγματική εικόνα της ομάδας. Μετά το 5-0 έπρεπε να έχουμε διαφορετική προσέγγιση στο παιχνίδι Επίσης ήμουνα έτσι γιατί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας Το αυριανό παιχνίδι θα είναι διαφορετικό, θέλουμε να προκριθούμε αλλά θα είναι δύσκολο. Ειλικρινά δεν φοβάμαι για την δέσμευση που έχουν για το παιχνίδι επειδή έδειξαν ότι είναι απογοητευμένοι και αυτοί από την εικόνα. Γνωρίζουμε καλά την ομάδα της Χάποελ. Είναι πρωταθλήτρια τα τελευταία 3 χρόνια και έχει για πολλά χρόνια τον ίδιο προπονητή. Αλλά ξέρουμε επίσης δεν είναι στην καλύτερη της στιγμή, τις εντοπίσαμε και θα προσπαθήσουμε να «χτυπήσουμε».

Για τα λάθη με Σούντουβα και Φλόρα:

«Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και δεν το λέω για να σεβαστώ τον αντίπαλο. Το αισθάνομαι. Όσο και αν μιλήσεις στους παίκτες σου αυτά τα αποτελέσματα έρχονται. Είναι στιγμές στο ποδόσφαιρο που νομίζεις ότι έχεις τον έλεγχο αλλά γίνεται ένα λάθος όπως με την Σούντουβα και την Φλόρα. Έδειξα δημόσια και στους παίκτες το πόσο θυμωμένος ήμουν και δεν μπορούμε να έχουμε την έλλειψη της συγκέντρωσης, περάσαμε το μήνυμα και οι παίκτες είναι αποφασισμένοι για να μην κάνουν ξανά τα ίδια λάθη».

Για την θέση του:

«Είναι δύο μεγάλες στην χώρα τους. Οι φίλαθλοι θέλουν να κερδίζουν όλα τα παιχνίδια. Είναι 50-50 και η ομάδα με τα λιγότερα λάθη θα περάσει. Για την δική μου θέση είναι το λιγότερο σημαντικό. Το μεγαλύτερο είναι η πορεία του ΑΠΟΕΛ. την ίδια όρεξη που είχα την 1η μέρα είναι και σήμερα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και δεν με ενδιαφέρει η θέση μου, εγώ είμαι αφοσιωμένος στο ΑΠΟΕ. Δεν ανησυχώ για το μέλλον μου, θέλω αύριο να κάνει το καλύτερο παιχνίδι το ΑΠΟΕΛ»

Για τον Ρέζα και τον νόμο του Ιράν…

«Προσπαθώ να επικεντρώνομαι μόνο στο ποδοσφαιρικό κομμάτι. Δεν θέλω να μπλέκομαι με την πολιτική, θέλω μόνο να κερδίζω και οτιδήποτε άλλο μένει εκτός».

Για το αν έχει πλεονέκτημα το ΑΠΟΕΛ επειδή παίζει εκτός έδρας…

«Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι ένας γύρος 180 λεπτών. Τα τέρματα είναι σημαντικά, αλλά το να μην δεχθείς είναι πιο σημαντικό. Να σας πω την αλήθεια εγώ προτιμώ να παίζω τον πρώτο γύρο εκτός έδρας. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στην Κύπρο».

Πως θα προσεγγίσει το παιχνίδι…

«Γνωρίζουμε τα δυνατά σημεία της Μπερ Σεβά. Αν δεν μπορούμε να κερδίσουμε γρήγορα την μπάλα θα έχουμε προβλήματα. Είναι δύο ομάδες που τους αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο. Δεν πρέπει να έχουμε έλλειψη συγκέντρωσης».

Για την ενδεκάδα…

«Απομένει μια προπόνηση και υπάρχουν ερωτηματικά για την διαθεσιμότητα κάποιων παιχτών. Το 90% είναι στο μυαλό μου και φυσικά δεν θα το αποκαλύψω τώρα».

Είναι καλό αποτέλεσμα η ισοπαλία;

«Οπωσδήποτε σε ένα Ευρωπαϊκό εκτός έδρας παιχνίδι είναι καλό αποτέλεσμα».