Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Σύσκεψη των ομάδων Β΄κατηγορίας με την ΚΟΠ με στόχο τη σταδιακή αναβάθμιση της κατηγορίας

Αύγουστος 7, 2018
351 Views
0 Comments
Σύσκεψη των ομάδων Β΄κατηγορίας με την ΚΟΠ με στόχο τη σταδιακή αναβάθμιση της κατηγορίας

Στιγμιότυπο από την χθεσινή συνάντηση στα Γραφεία της ΚΟΠ.
————————-

Συνάντηση με τους Προέδρους και εκπροσώπους των Σωματείων Β’ Κατηγορίας είχε χθες στα Γραφεία της Ομοσπονδίας ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας στην παρουσία του Γενικού Διευθυντή Ανθούλη Μυλωνά και του Τεχνικού Διευθυντή Σάββα Κωνσταντίνου.
Στη συνάντηση, έγινε εκτενής συζήτηση για όλα τα θέματα που αφορούν τη Β’ Κατηγορία με στόχο, τη σταδιακή αναβάθμισή της τα επόμενα χρόνια.
«Υπάρχει μεγάλη απόσταση από τη Β’ στην Α’ Κατηγορία και πρέπει να βρούμε τρόπους να μειώσουμε αυτή την απόσταση. Το θέμα δεν είναι μόνο οικονομικό αλλά είναι γενικότερο. Η Ομοσπονδία έχει τη βούληση να σταθεί δίπλα στα Σωματεία Β’ Κατηγορίας και μαζί να πάρουμε εκείνες τις αποφάσεις που θα είναι προς όφελος όλων μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας.
Στη συνάντηση αποφασίστηκε η σύσταση επιτροπής αποτελούμενης από εκπροσώπους των ομάδων Β’ Κατηγορίας και της ΚΟΠ, προκειμένου να καταλήξουν σε εισηγήσεις για τον τρόπο διεξαγωγής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας τα επόμενα χρόνια.
Οι εισηγήσεις θα τεθούν προς συζήτηση ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ και θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.
Συζητήθηκαν επίσης μεταξύ άλλων τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Β’ Κατηγορίας, το κόστος που συνεπάγεται η συμμετοχή στο Κύπελλο Coca – Cola και οι ποινές που επιβάλλονται από τη Δικαστική Επιτροπή.Highsnobiety Sneakers

Comments are closed.