24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Κ.ΓΙΑΓΚΟΥ:Δεν έβλαψε ποτέ κανένα ο διάλογος.Η Ανόρθωση στηρίζει μια επιθυμία μεγάλης μερίδας ομάδων

Κ.ΓΙΑΓΚΟΥ:Δεν έβλαψε ποτέ κανένα ο διάλογος.Η Ανόρθωση στηρίζει μια επιθυμία μεγάλης μερίδας ομάδων

By on 4 Αυγούστου, 2018 0 3882 Views

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης Κυριακός Γιάγκου μίλησε στον Super Sport fm 104.0, μεταξύ άλλων για τον Κάτσαρ, αλλά και για την στήριξη του αιτήματος για αύξηση των ομάδων.

«Είναι στιγμές ορόσημο οι φίλαθλοι της Ανόρθωσης είναι περήφανοι. Ειδικά όσοι ήταν την Τραπεζούντα έζησαν απίστευτες στιγμές. Μας συνοδεύουν και μας έχουν σημαδέψει ανεξίτηλα!» ανέφερε αρχικά για το έπος της Τραπεζούντας.

Για τον Κάτσαρ;

«Ο Κάτσαρ είναι ήδη στην Κύπρο και είχαμε μια συνάντηση σήμερα. Δεν έχουμε καταλήξει σε συμφωνία αλλά είχαμε μια συζήτηση για να δούμε αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής».

Για την μεταγραφή στο χώρο του κέντρου…

«Είναι ένα μείζον κεφάλαιο ο χώρος του κέντρου αφού πιέζει ο χρόνος και πρέπει να έρθουν γρήγορα οι ποδοσφαιριστές που θέλουμε. Πρέπει να ολοκληρώσουμε το ρόστερ όσο το δυνατό πιο γρήγορα. Ο προγραμματισμός όμως δεν σταματά ποτέ».

Για τον αποκλεισμό…

«Είναι αλήθεια ότι περνούμε μια δύσκολη περίοδο μετά τον αποκλεισμό, όμως προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε με νηφαλιότητα αυτό το πράγμα και όντως νομίζω ότι η ομάδα άρχισε και πάλι να βρίσκει τον ρυθμό της. Έχουμε προγραμματισμένα ακόμα δύο φιλικά, και θέλουμε να έχουμε την ομάδα σε εγρήγορση».

Μέχρι που βρίσκεστε στα εισητήρια διαρκείας;

«Είμαστε γύρω στις 3.300 εισιτήριά διαρκείας, απολύτως λογικό μετά τον αποκλεισμό αφού έχει πέσει η ψυχολογία των φιλάθλων. Θεωρώ όμως ότι όσο περνά ο καιρός και είμαστε κοντά στην έναρξη του πρωταθλήματος θα έχουμε παραπάνω».

Για τους φετινούς στόχους…

«Φέτος θέλουμε να πάμε καλύτερα από πέρσι. Βήμα, βήμα παιχνίδι με παιχνίδι θα θέλουμε να τερματίσουμε σε καλύτερη θέση από πέρσι.»

Για την στήριξη του αιτήματος για την αύξηση των ομάδων;

«Ουσιαστικά αυτό που στηρίξαμε είναι μια επιθυμία μεγάλης μερίδας ομάδων της ΚΟΠ. Είμαστε ανοιχτοί σε συζητήσεις και δεν έβλαψε ποτέ κανένα ο διάλογος. Το θέματα είναι αλληλένδετα. Ο αριθμός των ομάδων έχει να κάνει και με τα τηλεοπτικά. Όλα αυτά πρέπει να συζητηθούν. Αν θα είναι η συνέλευση εφ’ όλης της ύλης συζήτηση θα είναι καλά. Δεν έχει ληφθεί καμιά απόφαση αλλά είναι ένας διάλογος»