26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ανεβάζει ρυθμούς ο Λαβόρδε.Δύο κενές θέσεις στην Ανόρθωση

Ανεβάζει ρυθμούς ο Λαβόρδε.Δύο κενές θέσεις στην Ανόρθωση

By on 31 Ιουλίου, 2018 0 2328 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Πως κυλά η προετοιμασία;

«Μένει λιγότερο από ένας μήνας κι μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά προσπαθεί η ομάδα να είναι έτοιμη με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και το ματς μες την Δόξα»

Για την ενίσχυση;

«Διατηρήσαμε μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών, άρα ο κορμός υπήρχε και αποκτήσαμε και κάποιους ποδοσφαιριστές. Μένουν δύο κενές θέσεις ξένων ή κοινοτικών. Η μία θα καλυφθεί σίγουρα με παίκτη για την μεσαία γραμμή. Εφόσον κλείσει και αυτό θα συζητήσει η διοίκηση με την τεχνική ηγεσία για να παρθεί η απόφαση πως θα καλυφθεί η τελευταία θέση»

Έχετε προχωρήσει με κάποιες περιπτώσεις;

«Εντοπίστηκαν ποδοσφαιριστές για την μεσαία γραμμή και θα αρχίσουν επαφές τις επόμενες μέρες με την ελπίδα ότι θα κλείσει θετικά μια περίπτωση».

Για τα αγωνιστικά…

«Από το τελευταίο φιλικό έμειναν εκτός οι Σισέ και Στρούνα. Ο Σισέ έμεινε εκτός γιατί έφυγε για την πατρίδα του, ενώ ο Στρούνα ένιωσε ενοχλήσεις στο τραύμα που τον ταλαιπώρησε αν και άρχισε προπονήσεις».

Για το φιλικό με τον Ερμή…

«Το φιλικό της Τετάρτης με τον Ερμή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα αρχίσει στις 18:30, οι είσοδοι θα ανοίξουν στις 17:30, το εισιτήριο είναι στα 5 ευρώ, τα διαρκείας ισχύουν κανονικά και θα ανοίξει και το διαδικτυακό σύστημα διάθεσης εισιτηρίων»

Μέχρι που βρίσκεται ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας;

«Ξεπεράσαμε τα 3.100. Μετά τον αποκλεισμό υπάρχει στασιμότητα αλλά υπάρχει δρόμος για το πρώτο επίσημο ματς πρωταθλήματος και ελπίζουμε ο αριθμός να αυξηθεί».

Τι γίνεται με την αγωνιστική κατάσταση του Λαβόρδε;

«Είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση καθώς δεν ακολούθησε την προετοιμασία. Αξιολογείται καθημερινά και μόλις κριθεί ότι μπορεί να πάρει χρόνο θα τον ρίξουν σε παιχνίδι. Σε ένα από τα φιλικά των επόμενων ημερών ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής».