25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

Ο αποκλεισμός δεν αλλάζει τα σχέδια της Ανόρθωσης

By on 25 Ιουλίου, 2018 0 2599 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, αναφέροντας μεταξύ άλλων για το πώς συνεχίζουν στην Ανόρθωση, την ενίσχυση και την περίπτωση Λαβόρδε που ανεβάζει ρυθμούς.

Για την κατάσταση στην ομάδα μετά από τον αποκλεισμό από τη Λάτσι:
«Από χθες επανήλθε η ομάδα στις προπονήσεις. Ήρθε ο αποκλεισμός από τη Λάτσι, όμως σε καμία περίπτωση δε θα ισοπεδώσουμε τα πάντα. Γίνονται κάποιες συζητήσεις μεταξύ διοίκησης και τεχνικού επιτελείου για να διορθωθούν τα λάθη που έγιναν. Θέλουμε να βελτιωθούμε εν όψει της νέας σεζόν. Υπάρχει πίστη προς την ομάδα και τον προπονητή, όμως υπάρχει απογοήτευση στον κόσμο. Από τη δική μας πλευρά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Για τα φιλικά και το ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις:
«Στην περίπτωση που είχαμε αγωνιστική υποχρέωση θα ήταν διαφορετικό γιατί αν είχαμε επιτυχίες θα έμενε στο παρελθόν. Δε θα μείνουμε κολλημένοι στο τι έγινε. Θα προσπαθήσουμε μέσω των φιλικών να ετοιμαστούμε κατάλληλα, πρώτα με τον Εθνικό Άχνας, ολοκληρώθηκαν και οι λεπτομέρειες για το φιλικό με την Λάρισα. Προσπαθούμε για φιλικό και με ομάδες στην Ελλάδα αλλά και για ομάδες του εξωτερικού. Ψάχνουμε ομάδες που να είναι μεγαλύτερης δυναμικότητας».

Για την ενίσχυση:
«Όπως είναι τα δεδομένα, προτεραιότητα είναι η μεταγραφή που θα γίνει να αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Είναι αλήθεια ότι με τον Κορχούτ δεν προχώρησε διότι είχε κάποιες λεπτομέρειες να διευθετήσει με την ομάδα του. Είμαστε όμως στην αναζήτηση αριστερού ακραίου αμυντικού, αλλά όπως είπα προτεραιότητα είναι ο παίκτης που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Έχουν αξιολογηθεί κάποιες περιπτώσεις. Είμαστε στο ψάξιμο και για ποδοσφαιριστές κάτω των 22 που θα αποτελέσουν έξτρα λύσεις».

Για το θέμα Λέβι:
«Για το θέμα Λέβι που αναφέρεται ξανά από το Ισραήλ, αναγκαστήκαμε να βγάλουμε μέχρι και ανακοίνωση. Παραμένουν μόνο δημοσιεύματα από τους Ισραηλινούς δημοσιογράφους και τίποτα άλλο. Αν αυτό γινόταν πιο νωρίς θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Τον εμπιστευόμαστε πλήρως και θεωρούμε ότι είναι ο προπονητής που μπορεί να οδηγήσει ξανά την ομάδα στις επιτυχίες».

Για τον Λαβόρδε:
«Ο Λαβόρδε θα μπει σιγά σιγά στο κανονικό πρόγραμμα, το πιθανότερο αύριο. Βρίσκονται σε καθημερινή επαφή γυμναστής και προπονητής για την περίπτωση του και αυτοί γνωρίζουν καλύτερα πώς να την αντιμετωπίσουν».