20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024

Στο Ισραήλ άρχισε νέος κύκλος στο σήριαλ Λέβι

By on 23 Ιουλίου, 2018 0 4286 Views

Επανήλθε στην επιφάνεια θέμα Ρόνι Λέβι σε ηλεκτρονικό μέσο στο Ισραήλ, παρά την επίσημη τοποθέτηση της Ανόρθωσης ότι δεν υπάρχει θέμα και τη στήριξη που έχει ο ισραηλινός τεχνικός ακόμη και μετά τον αποκλεισμό από τη Λάτσι στο Γιουρόπα Λιγικ.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα sports.walla.co.il σε δημοσίευμά της αναφέρει πως το όνομα του τεχνικού της Ανόρθωσης βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο για τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή. Η τελική απόφαση αναμένεται να ληφθεί τις επόμενες δύο βδομάδες.

«Μπορεί ο πρόεδρος της Ανόρθωσης να δήλωσε ότι δεν αποχωρήσει ο Λέβι, όμως οι πηγές αναφέρουν ότι αν ο Ισραηλινός προπονητής κληθεί σε επαφές με την Ομοσπονδία της χώρας δεν θα έλεγε όχι μετά τον αποκλεισμό της Ανόρθωσης από το Γιουρόπα Λιγκ», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Σημειώνεται επίσης στο ίδιο δημοσίευμα ότι οι άλλοι δυο υποψήφιοι για τον πάγκο του Ισραήλ, που είναι οι Κλίνγκερ και Χαζάν, έχουν συνομιλήσει με την Ομοσπονδία και είναι μεταξύ των υποψηφίων.

Πάντως, στην Ανόρθωση ξεκαθαρίζουν για ακόμη μια φορά ότι δεν υπάρχει θέμα Λέβι.”Η Ανόρθωση έχει ξεκαθαρίσει την θέση της εδώ και αρκετές εβδομάδες. Δεν υπάρχει κανένα θέμα αποχώρησης του Ρόνι Λέβι. Δεν έχουν καμία βάση τα δημοσιεύματα.” ήταν η τοποθέτηση του προέδρου της “Κυρίας”.