23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ:Τίποτα δεν σου χαρίζεται…Δεν είμαστε φαβορί. Είμαστε ένα πρωτάθλημα ξενόφερτο

ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ:Τίποτα δεν σου χαρίζεται…Δεν είμαστε φαβορί. Είμαστε ένα πρωτάθλημα ξενόφερτο

By on 20 Ιουλίου, 2018 0 4212 Views

Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου αναφέρθηκε στην πρόκριση σε βάρος της Στούμπρας και τη συνέχεια στο Γιουρόπα Λιγκ.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσουμε και να έχουμε μέλλον στη διοργάνωση. Δεν πληρώσαμε τις πολλές χαμένες ευκαιρίες και πλέον έχουμε στρέψει την προσοχή μας στους αγώνες με τη Ζελέζνιτσαρ. Θα πάμε σε μια τρομερά δύσκολη έδρα. Ο Απόλλωνας θα είναι ενισχυμένος με τους Περέιρα και Σουμά, ενώ θα είναι έτοιμος ο Ζελάγια και σε καλύτερη κατάσταση ο Μαγκλίτσα» ανέφερε αρχικά.

Για τον αγώνα με τη Ζελέζνιτσαρ…

«Είναι δύσκολο παιχνίδι. Τίποτα δεν σου χαρίζεται. Για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε θα πρέπει να ξεπεράσουμε το βαθμό δυσκολίας του αγώνα. Μετά και τα όσα είδαμε, οι κυπριακές ομάδες δεν μπορούν να θεωρούνται φαβορί. Είμαστε ένα πρωτάθλημα ξενόφερτο. Δεν παράγουμε παίκτες. Δεν έχουν σχολή ποδοσφαίρου όπως για παράδειγμα οι Κροάτες και οι Βόσνιοι που είναι αθλητικοί λαοί. Εμείς αγοράζουμε υπηρεσίες. Ευτυχώς ξεπεράσαμε το εμπόδιο χθες και βλέπουμε τη Ζελέζνιτσαρ».

Για τον Μπρου…

«Είναι καθαρά το θέμα πως θα ανταποκριθεί ο οργανισμός του. Είναι δύσκολο ακόμα και για το δεύτερο παιχνίδι».