27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Α.ΠΑΝΤΕΛΗ:Δεν υπάρχει θέμα προπονητή, ούτε λόγος συζήτησης .Δείξετε εμπιστοσύνη στην ομάδα

Α.ΠΑΝΤΕΛΗ:Δεν υπάρχει θέμα προπονητή, ούτε λόγος συζήτησης .Δείξετε εμπιστοσύνη στην ομάδα

By on 20 Ιουλίου, 2018 0 5496 Views

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή μίλησε στον Super Sport FM 104.0, για τον αποκλεισμό από την Λάτσι.

«Είναι μια πολύ άσχημη μέρα, είμαστε απογοητευμένοι και στεναχωρημένοι γιατί είχαμε μια εφορία με την κλήρωση και πιστεύαμε ότι θα περνούσαμε. Θα μπορούσαμε να περάσουμε με οποιαδήποτε εμφάνιση. Θα έπρεπε να προκριθούμε».

Για την επόμενη μέρα…

«Η ομάδα θα πρέπει να είναι καλύτερη ενόψει του πρωταθλήματος. Έχουμε τέσσερεις ποδοσφαιριστές που θα ενσωματωθούν και θεωρούμε ότι θα είμαστε καλύτεροι».

Για το οικονομικό άνοιγμα που έγινε…

«Είχαμε πει ότι αν περνούσαμε από το δεύτερο γύρο θα αυξάναμε το μπάτζετ. Αποκλειστήκαμε από τον πρώτο γύρο και χάσαμε τα λεφτά. Χάθηκε ένα σεβαστό ποσό και θα πρέπει να συνεχίσουμε. Αυτοί που λένε για καταστροφή, θα πρέπει να σκεφτούμε το οικονομικό κομμάτρι της περσινής χρονιά, όταν ήταν τρεις φορές περισσότερο σε σχέση με φέτος. Και του χρόνου η χρονιά θα κλείσει με άνοιγμα που θα είναι διαχειρίσιμο. Μας ενδιαφέρουν τα λεφτά που χάσαμε και όχι ότι χάσαμε την ευρωπαϊκή πυγμή. Αποδεχόμαστε την κριτική. Θα δούμε πως θα σταθεί ξανά στα πόδια της η ομάδα. Μια τεράστια αποτυχία θα καλυφθεί μόνο με μια τεράστια επιτυχία. Ίσως να μην ήμασταν έτοιμοι».

Για την κριτική στον Λέβι και αν υπάρχει θέμα τεχνικής ηγεσίας…

«Δεν υπάρχει θέμα, ούτε λόγος συζήτησης. Είναι εύκολο τώρα να αποδοθούν ευθύνες. Θα συζητήσουμε εσωτερικά, δεν θα πάρουμε το κεφάλι κανενός. Τη διχόνοια την πληρώσαμε πολλές φορές».

Για το ότι δεν έκανε δηλώσεις ο κ. Λέβι…

«Ήταν το κλίμα τέτοιο που ήταν άβολη η κατάσταση. Αν του είχε ζητηθεί δεν θα έλεγε να μην κάνει δηλώσεις».

Για το μεταγραφικό σχεδιασμό…

«Έχουμε μια διαθέσιμη θέση ξένου ποδοσφαιριστή. Αναλόγως θα κινηθούμε για αυτή τη θέση».

Για τη διαχείριση μετά τον αποκλεισμό…

«Αυτοί οι ποδοσφαιριστές, αυτή η τεχνική ηγεσία, αυτή η διοίκηση μας έβγαλαν στην Ευρώπη. Δείξετε εμπιστοσύνη στην ομάδα. Δεν μπορεί ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι να αποτελεί καταστροφή. Είναι αποτυχία, όχι όμως καταστροφή».

Για τις μεγάλες βλέψεις που υπάρχουν στο πρωτάθλημα…

«Πλέον, πρέπει να ανταμείψεις τον κόσμο. Θα πρέπει να τον κάνεις ξανά περήφανο».

Για την ποινή Ανόρθωσης και αν θα διαγραφεί, με την πάροδο των πέντε χρόνων…

«Με βάση αυτά που συζητήσαμε με τις ποινές ποδοσφαιριστών, παραγράφεται στα πέντε χρόνια. Θα πρέπει να το διευκρινίσουμε».

Για το τι έφταιξε και ήρθε ο αποκλεισμός…

«Δεν εκτιμήσαμε σωστά το παιχνίδι. Θα έπρεπε να προσπαθήσουμε περισσότερο μέσα στο γήπεδο. Νομίζαμε ότι θα περνούσαμε. Ξεκαθάρισε και ο κ. Λέβι στους ποδοσφαιριστές πριν το παιχνίδι ότι δεν θα έπρεπε να αφήσουν τον αντίπαλο μέσα στο παιχνίδι μέχρι το τέλος».