23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Σκαλοπάτι-σκαλοπάτι θα γίνουμε καλύτεροι

By on 19 Ιουλίου, 2018 0 4424 Views

Ο προπονητής του Απόλλωνα Σωγρόνης Αυγουστή εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την παρουσία, τη νίκη και την πρόκριση από τους παίκτες του, ενώ υπογράμμισε ότι θα γίνουν ακόμα καλύτεροι στην συνέχεια.

«Σίγουρα είχαμε να αντιμετωπίσουμε από το πρώτο παιχνίδι το 1-0 και έπρεπε να το ανατρέψουμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες νου γιατί ο αντίπαλος δεν μας κέρδισε 1 κόρνερ για 180΄. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν δίπλα μας και το γυρίσαμε μαζί το παιχνίδι. Ξεκινά το σκάουτινγκ απέναντι στην Ζελέζνιτσαρ. Σίγουρα θα είμαστε ακόμη καλύτεροι, με τις περισσότερες επιλογές που θα έχουμε και θα γίνουμε όπως και πέρσι πιο δυνατοί. Για ακόμα μια φορά ευχαριστώ τον κόσμο γιατί δεν είναι εύκολο να έρχεσαι από την Λεμεσό Λευκωσία. Πρέπει να γίνει κάτι με τις ομάδες της Λεμεσού. Είναι κρίμα να μην υπάρχει ένα γήπεδο στη Λεμεσό», ανέφερε αρχικά.

Για τους Σουμάχ και Περέιρα…

Και οι δύο βρίσκονται σε πάρα πολύ καλό ρυθμό και θα βρίσκονται μαζί μας στο επόμενο παιχνίδι για να γίνουμε ακόμα πιο δυνατό σύνολο.

Για την Ζελέζνιτσαρ…

«Ένας αντίπαλος που θέλει προσοχή. Έχει καλή έδρα, και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, για να έρθουμε με τον κόσμο μας να πάρουμε την πρόκριση. Σκαλοπάτι, σκαλοπάτι».