19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

Παίζει για την ανατροπή ο Απόλλωνας

By on 19 Ιουλίου, 2018 0 1393 Views

Στιγμιότυπο από την χθεσινή προπόνηση του Απόλλωνα στο ΓΣΠ.
————————

Με στόχο την ανατροπή της ήττας με 1-0 στη Λιθουανία, ο Απόλλωνας υποδέχεται απόψε στις 20:00 στο ΓΣΠ τη Λιθουανική FC Stumbras σε αγώνα για τον πρώτο προκριματικό όμιλο του Europa League.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το κανάλι Cytavision Sports 1.

Η ομάδα του Απόλλωνα προπονήθηκε χθες στο ΓΣΠ και η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς να προκύψουν οποιαδήποτε προβλήματα.

Σε περίπτωση πρόκρισης του, ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει στο δεύτερο προκριματικό γύρο τη Željezničar Βοσνίας η οποία προκρίθηκε σε βάρος της Narva Trans Εσθονίας
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΗ
Ο Σωφρόνης Αυγουστή παρέθεσε συνέντευξη Τύπου ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με τη Στούμπρας για τον Α’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

«Τα δεδομένα είναι εκεί. Ξέρουμε τι μας περιμένει. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα μας αναγκάζει να έχουμε υπομονή. Ο αντίπαλος θα μας περιμένει στο δικό του γήπεδο. Είναι μια νέα αρχή. Η περσινή χρονιά ήταν απογοητευτική. Καλούμε τον κόσμο να έρθει να μας στηρίξει», ανέφερε αρχικά ο προπονητής των «γαλάζιων».

Για τους παίκτες που επιστρέφουν δήλωσε:

«Είναι σε καλο σημείο, εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την ανατροπή. Ο αποκλεισμός του ΑΠΟΕΛ απέδειξε ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Το είδαμε και στο Μουντιάλ. Έχουν μικρύνει οι διαφορές των ομάδων. Πιστεύω στην ομάδα μου και θα κάνουμε το παιχνίδι μας αν και δεν είμαστε 100% έτοιμοι. Είμαι σίγουρος ότι αν όλοι έρθουν με θετική ενέργεια στο γήπεδο θα βοηθήσουν την ομάδα να προκριθεί».

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Γιώργος Βασιλείου:

«Θέλουμε ένα γρήγορο γκολ. Η ομάδα θα ακολουθήσει τις οδηγίες του προπονητή για την ανατροπή. Στο πρώτο παιχνίδι ο αγωνιστικός χώρος ήταν αρκετά δύσκολος και δεν μπορούσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο».