20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Γιατί αυτή η εικόνα? Καμιά δικαιολογία για τον αποκλεισμό

Γιατί αυτή η εικόνα? Καμιά δικαιολογία για τον αποκλεισμό

By on 19 Ιουλίου, 2018 0 4293 Views


Ο Λέβι και οι παίκτες του πήραν βαθμό μηδέν στην Αλβανία και δέχθηκαν μια ντροπιαστική ήττα και αποκλεισμό την ώρα που η Ανόρθωση διψούσε για διάκριση στην Ευρώπη μετά από τόσα χρόνια. Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία ,κανένα ελαφρυντικό. Οι μόνοι που διακρίθηκαν ήταν οι λίγοι οπαδοί της ομάδας που την ακολούθησαν στην Αλβανία.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τόση αργή ανάπτυξη …Η Ανόρθωση και αντάλασσε πάσες με παίκτες που βάδιζαν απέναντι σε μια ομάδα που περίμενε στην άμυνα και δεν είχε πρόβλημα να διώξει την μπάλα όταν μετά από πολλές κουραστικές πάσες έφθανε στην περιοχή τους.Μετά την εικόνα του νπρώτου αγώνα θα έπερεπε να ήταν πιο σοφή η τακτική τουνπροπονητή της Ανόρθωσης που τελικπα στην σκακιπερα των προπονητών έχασε απο τον προπονητή της Λάτσι που με μια ομάδα μέτρια ,άπειρη με νεαρούς παίκτες και συνθήκες πολύ μακριά από αυτές που έχει η Ανόρθωση ,διάβασε σωστά το παιγνίδι καιέγραψε ιστορία.
Οι συνέπειες για τον αποκλεισμό τεράστιες. Ούτε την ποινή της δεύτερης αγωνιστικής κεκλεισμένων δεν διέγραψε, δεν θα έχει τα μίνιμουμ έσοδα που υπολόγιζε η διοίκηση σε περίπτωση αποκλεισμού και ασφαλώς η απογοήτευση θα επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία και τον ενθουσιασμό του κόσμου μετά τις τελευταίες μεταγραφές αφού περίμενα πολύ περισσότερα από την ομάδα τους. Δεν ήταν θέμα ατυχίας ο αποκλεισμός αλλά λανθασμένης αγωνιστικής νοοτροπίας και όσο πιο γρήγορα το αντιληφθεί ο Λέβι που είναι ο αρμόδιος να διορθώσει τα πράγματα τόσο το καλύτερο για την Ανόρθωση.


Για την ώρα παραμένει το ερώτημα γιατί αυτή η εικόνα κύριε Λέβι?