20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • H Aνόρθωση κυνηγά πάντα το ψηλότερο ευρωπαϊκό όνειρο(δηλώσεις πριν την αναχώρηση)

H Aνόρθωση κυνηγά πάντα το ψηλότερο ευρωπαϊκό όνειρο(δηλώσεις πριν την αναχώρηση)

By on 17 Ιουλίου, 2018 0 1573 Views

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης Κυριακός Γιάγκου με δηλώσεις του στο αεροδρόμιο πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Αλβανία, δήλωσε αρκετά συγκινημένος για αυτο το Ευρωπαϊκό ταξίδι.

Για το ευρωπαϊκό ταξίδι:
«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένος που μετέχω στο ταξίδι αυτό μετά από αρκετά χρόνια. Έχουμε κάνει λαμπρές ευρωπαϊκές πορείες στο πρόσφατο παρελθόν. Για όσους δεν γνωρίζουν από τους ποδοσφαιριστές θέλουν να το ζήσουν, για όσους από εμάς τις Ανόρθωσης το έχουμε ζήσει αντίστοιχες πορείες, ο στόχος είναι εκεί και είναι καθαρός. Κυνηγάμε πάντα το υψηλότερο ευρωπαϊκό όνειρο».

Ο Σάββας Πηλακούτας, μίλησε επίσης για τον επαναληπτικό εκφράζοντας την αισιοδοξία του για πρόκριση.

Για το σκορ του πρώτου αγώνα:
«Σίγουρα θα θέλαμε να είχαμε ένα καλύτερο σκορ. Όπως είχαμε πει στόχος ήταν ένα καθαρό σκορ χωρίς να έχουμε δεχθεί κάποιο γκολ. Αυτό δεν έγινε, πάμε ωστόσο με ένα υπέρ μας προβάδισμα έστω μικρό και θέλουμε να το διαφυλάξουμε, αλλά και να προσπαθήσουμε να πάρουμε μια δεύτερη νίκη που θα μας δώσει την πρόκριση στην δεύτερη φάση».

Αν σκέφτονται τον επόμενο αντίπαλο:
«Εμάς το μυαλό μας είναι στην Αλβανία και στην Λάτσι. Και αυτό μπορείς να ρωτήσεις και όλους τους ποδοσφαιριστές ξεχωριστά, το ίδιο πράγμα θα σου πουν. Εμάς το μυαλό μας είναι μόνο στην Λάτσι και πως θα μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση, δεν κοιτάζουμε τους άλλους αντιπάλους. Όταν έρθει η ώρα θα το μελετήσουμε και θα το διαχειριστούμε με τον κατάλληλο τρόπο».

Για τον κόσμο:
«Μέχρι στιγμής έχουμε γύρω στα 100 άτομα που έχουν κλείσει εισιτήρια, έχουμε στην διάθεση μας 150 και θεωρώ ότι θα εξαντληθούν μέχρι την ημέρα του παιχνιδιού».

Αν έχουν ενημερώσει ότι θα γεμίσει το γήπεδο:
«Ξέρουμε ότι η χωρητικότητα του γηπέδου είναι τεσσάρων χιλιάδων και όπως φαίνεται θα είναι κατάμεστο. Δημιουργούν μια καλή ατμόσφαιρα, αλλά είναι ένα κομμάτι που θα διαχειριστεί η τεχνική ηγεσία και θεωρώ πως θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι».

Για τις απουσίες:
«Εκτός αποστολής είναι ο Ντουγκλάο που δεν υπολογίζεται για τα επόμενα δύο παιχνίδια, και ο Στρούνα που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά και ευελπιστούμε ότι δεν θα προκύψει κάποιο άλλο απρόοπτο».

Video Player