20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Κ.ΜΑΛΕΚΟΣ: Είμαι πανέτοιμος για σκληρή δουλειά.Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός

Κ.ΜΑΛΕΚΟΣ: Είμαι πανέτοιμος για σκληρή δουλειά.Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός

By on 17 Ιουλίου, 2018 0 706 Views

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Κώστας Μαλέκος, μιλώντας στον Super Sport FM 104.0 ανέφερε μεταξύ άλλων όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.

Πως προχωράει ο προγραμματισμός…«Το να πούμε ότι όλα κυλούν ομαλά σίγουρα δεν είναι σωστό. Κινούμαστε σε γρήγορους ρυθμούς με αρκετή δουλειά και είμαστε σε καλό δρόμο».

Αν είναι ικανό το ράστερ για άνοδο και κατάκτηση του πρωταθλήματος…«Πρέπει να το πούμε ότι ο στόχος του Ολυμπιακού είναι ο πρωταθλητισμός ειδικά φέτος. Ήδη είναι πρωταθλητής σαν ομάδα και σαν σωματείο. Όπως ακούσατε η κάθοδος του Τορναρίτη που βοηθά οικονομικά και έχουν εξοφληθεί πολλά χρέη. Μακάρι όλες οι ομάδες να βρουν έτσι ανθρώπους. Είναι κάποια πράγματα που βλέπω τον τελευταίο καιρό με πολλά χρέη πολλές υποθέσεις έχουν όμως διευθετηθεί όλα. Θα βοηθήσει πολλά το σωματείο και στο μέλλον με σωστά βήματα να μην φτάσει η ομάδα στην ίδια θέση με τώρα. Ο κ. Σεραφείμ βοήθησε αρκετά όμως έγιναν κάποια λάθη που στοίχησαν χωρίς να θέλω να τον κατηγορήσω. Αυτό που γίνεται φέτος όμως θεωρώ ότι είναι ήδη πρωταθλητής. Έχει αλλάξει σχεδόν όλη η ομάδα θα πληρώνονται κανονικά και η δουλειά των ποδοσφαιριστών θα είναι μόνο το ποδόσφαιρο».

Για το αν είναι έτοιμος σαν Μαλέκος…«Είμαι έτοιμος εδώ και πολλά χρόνια. Ευχαριστώ και δημόσια τον κ. Τορναρίτη για την ευκαιρία που μου δίνει. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι όμως άλλο δουλειά και άλλο φιλιά. Είμαι πανέτοιμος για σκληρή δουλειά. Στο γήπεδο θα κριθούν όλα».

Για το αν είναι ολοκληρωμένο το ρόστερ…«Είναι ένα θέμα το οποίο έχουν λεχθεί πολλά ότι είναι νέα η ομάδα. Έχει σχεδόν αλλάξει όλη η ομάδα κα αυτό με προβληματίζει μόνο στο θέμα της ομοιογένειας. Ότι είναι καλοί παίκτες το ξέρουμε όμως στο γήπεδο θα φανεί. Από κει και πέρα μόνο όποιος ήθελε να μείνει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό και αυτοί έμειναν. Στόχος μας να έχουμε και αρκετούς νεαρούς από την ακαδημία φτάνει να δουλεύομε όλοι σε επαγγελματικά πλαίσια».