28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

Στόχος μια δυνατή και ανταγωνιστική Νέα Σαλαμίνα

By on 16 Ιουλίου, 2018 0 18550 Views

Για όλα όσα αφορούν την Νέα Σαλαμίνα, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Δημήτρης Λάζος

«Ξεκινάμε σήμερα επίσημα να παρουσιάσουμε το μέχρι στιγμής ράστερ. Περιμένουμε μαζική προσέλευση από τον κόσμο είμαστε σίγουροι ότι θα στηρίξει την δύσκολη προσπάθεια. Είμαστε αισιόδοξοι με την δουλειά που γίνεται και θα δημιουργήσουμε μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα. Για πρώτη φορά έχουμε καταφέρει να κρατήσουμε τον κορμό. Με εξαίρεση τους Καρλάο και Κούσουλο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Καταφέραμε να κρατήσουμε το 80% του περσινού ρόστερ. Θεωρούμε με του παίκτες που έφυγαν θα κάνουμε καλύτερες προσθήκες».
Για την απόκτηση δανεικών…
«Καταρχήν αυτή τη στιγμή δεν κυνηγάμε δανεικούς. Προσπαθούμε να εντάξουμε 2 πρωτοκλασάτους συγκεκριμένα έναν αμυντικό και ένα μέσο για να καλύψουμε τα κενά. Από κει και πέρα μας ενδιαφέρει η κάθε περίπτωση δανεικού που θεωρούμε ότι θα βοηθήσουν την ομάδα. Έχουμε και τους μικρούς τους δικούς μας που δίνουν βάθος στην ομάδα και θα πλαισιώνουν τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές».
Για τον Μάριο Ηλία…
«Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι έχουν προταθεί πάρα πολλοί. Είναι ένας καλός προορισμός για τους Κύπριους ποδοσφαιριστές η Νέα Σαλαμίνα. Ο Μάριος είναι ένας ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει την ομάδα μας μέχρι εκεί όμως. Έχουν προταθεί αρκετοί, αν προκύψει κάτι θα ανακοινώσουμε».
Για την αποψινή εκδήλωση…
«Θα γίνει δίπλα από το Αμμόχωστος στο βοηθητικό στις 19:00 το βράδυ. Θα γίνουν βραβεύσεις ακαδημιών και στη συνέχεια η παρουσίαση του ρόστερ. Θα έχει την δυνατότητα ο κόσμος να μιλήσει και να φωτογραφηθεί με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς».
Για τα διαρκείας…
«Υπάρχει λίγη στασιμότητα και είναι κάτι που το περιμέναμε αφού έτσι εποχή κάθε χρόνο συμβαίνει. Μετά την επίσημη προπόνηση ξεκινάνε σε πιο γρήγορους ρυθμούς και ευελπιστούμε μετά και τη παρουσίαση του ρόστερ θα αυξηθούν».