25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Ανόρθωση θέλει να επανέλθει στην κορυφή.Δύο θέσεις κενές ακόμα.Υπομονή για Μαργκάσα

Η Ανόρθωση θέλει να επανέλθει στην κορυφή.Δύο θέσεις κενές ακόμα.Υπομονή για Μαργκάσα

By on 16 Ιουλίου, 2018 0 1815 Views

Για τη μεταγραφή του Λαβόρδε, τη ρεβάνς με τη Λάτσι και ότι αφορά την Ανόρθωση μίλησε στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Σάββας Πηλακούτας.

Για Λαβόρδε: «Δεν ήταν εύκολες οι διαπραγματεύσεις. Η επιμονή και η υπομονή που έδειξε η διοίκηση, κάποιοι θεωρούσαν ότι θα ήταν μοιραία. Η διοίκηση Ανδρέα Παντελή αξίζει τα εύσημα και δείχνει για άλλη μια φορά πως όταν θέλει έναν ποδοσφαιριστή, βρίσκει τον τρόπο να τον αποκτήσει. Το έκανε με τον Ράγιος, τον Ντούρις και πλέον κλείνει την τριπλέτα με τον Λαβόρδε. Με τις κινήσεις της δείχνει ότι θέλει να επαναφέρει την Ανόρθωση στην κορυφή του κυπριακού πρωταθλήματος. Οι απαιτήσεις πλέον θα είναι ψηλότερες από αυτόν σε σχέση με την πρώτη φορά που ήρθε στην ομάδα. Αναμένουμε ότι ο ενθουσιασμός στον κόσμο θα μετουσιωθεί και σε αγορά των εισιτηρίων διαρκείας. Μέχρι στιγμής είμαστε στα 2800. Ο κόσμος περιμένει ακόμη και τις φανέλες με το όνομα του Λαβόρδε».

Για αριστερό μπακ: «Προτιμώ να μην πούμε κάτι περισσότερο, ιδίως για τον Μαργκάσα που έχει ακόμη συμβόλαιο με την Ομόνοια. Να κάνουμε λίγες μέρες ακόμη υπομονή. Τελειώνει σιγά σιγά το παζλ της ενίσχυσης. Προτεραιότητα είναι όντως η απόκτηση αριστερού μπακ. Μετά την απόκτηση Ρικάρντο Λαβόρδε, απομένουν δύο θέσεις κενές».

Για τη ρεβάνς με τη Λάτσι: «Τρίτη ξημερώματα, στις 05:10 θα πάρουμε το αεροπλάνο για την Αθήνα και στις 08:00 θα αναχωρήσουμε από εκεί για τα Τίρανα. Αναχωρούμε με μεγάλη πίστη στις δυνατότητες μας. Πολλά θα εξαρτηθούν από το δικό μας τρόπο παιχνιδιού, από το δικό μας πρόσωπο. Θέλουμε να πετύχουμε και δεύτερη νίκη».

Για τα αγωνιστικά: «Θα δούμε σε ποια κατάσταση θα βρίσκονται Στρούνα και Ιγκιεμπόρ. Σίγουρα εκτός είναι ο Ντουγκλάο».