1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Φαβορί το ΑΠΟΕΛ με το γκολ που πέτυχε λέει ο Ζιβάνοβιτς της Σούντουβα

Φαβορί το ΑΠΟΕΛ με το γκολ που πέτυχε λέει ο Ζιβάνοβιτς της Σούντουβα

By on 14 Ιουλίου, 2018 0 2771 Views

Ο Aleksandar Živanović που έπαιξε 90λεπτο κόντρα στο ΑΠΟΕΛ, μίλησε για τον επαναληπτικού και είπε ότι οι γαλαζοκίτρινοι παραμένουν φαβορί παρά την ήττα.

Οι δηλώσεις του Σέρβου αμυντικού της Σούντουβα..

“Προηγούμασταν με το πειστικό 3-0 μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα αλλά δεχθήκαμε ένα γκολ που μπορεί να μας στοιχίσει την πρόκριση. Κανένας μας δεν περίμενε να κερδίσουμε την ομάδα που κάποτε έπαιξε στους 8 του Champions League και πέρσι κόντρα σε Ρεάλ, Τότεναμ και Ντόρτμουντ από την οποία πήρε δυο βαθμούς”.

“Τους αιφνιδιάσαμε και σκοράραμε τρία γκολ στα γρήγορα. Έχουμε πραγματικές πιθανότητες να προκριθούμε αλλά ο αντίπαλος παραμένει φαβορί. Είναι σημαντικό να βάλουμε πίεση από την αρχή και να μην δεχθούμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο”

“Είμαι πεπεισμένος ότι ο Ερυθρός Αστέρας θα αποκλείσει την Σπαρτάκς, είναι πολύ καλύτερη ομάδα. Όμως όπως δείξαμε και εμείς απέναντι στο ΑΠΟΕΛ, δεν παίζουν μπάλα τα ονόματα. Έπαιξα στην Σερβία εφτά χρόνια, ξέρω την ατμόσφαιρα και προσπαθώ να εξηγήσω στους συμπαίκτες μου τι μας περιμένει αν περάσουμε τους Κύπριους”.