19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

ΠΡΑΝΙΤΣ:Μου εγγυήθηκαν το τρόπαιο

By on 14 Ιουλίου, 2018 0 2738 Views

Συνέντευξη σε ολλανδική ιστοσελίδα έδωσε ο Ντάνιελ Πράνιτς ο οποίος κατάφερε να φτιάξει ένα σπουδαίο όνομα στη χώρα, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Χέρενφεν. Ο Κροάτης αναφέρθηκε τόσο για τη ζωή στην Κύπρο, όσο και για την πορεία της εθνικής Κροατίας στο παγκόσμιο κύπελλο.

Για την ζωή στην Κύπρο:
«Μένω σε ένα χωρίο 10 χιλιόμετρα από τη Λάρνακα όπου βρίσκεται το γήπεδο και το προπονητικό κέντρο της ομάδας. Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές και το ποδόσφαιρο εδώ με εξέπληξε ευχάριστα. Τόσο ο ΑΠΟΕΛ όσο και ο Απόλλωνας, έπαιξαν πέρσι σε ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων.»

Για τον αγώνα απέναντι στη Λάτσι:
«Τα στημένα εξακολουθούν να είναι η σπεσιαλιτέ μου, είτε αυτά είναι πέναλτι είναι φάουλ. Δεν παίξαμε καλά την Πέμπτη αλλά κερδίσαμε και τον αντίπαλο κια τον καιρό. Είμαι αισιόδοξος ότι θα τελειώσουμε τη δουλειά σε μια εβδομάδα στην Αλβανία».

Για τη θέση που αγωνίζεται:
«Όπως πέρσι, έτσι και φέτος αγωνίζομαι ως αριστερός ακραίος αμυντικός διότι εκεί με προτιμά ο προπονητής. Προτιμώ να αγωνίζομαι στη μεσαία γραμμή αλλά δεν έχω πρόβλημα καθώς πέρσι αναδείχθηκα ο καλύτερος στη θέση μου στο κυπριακό πρωτάθλημα.»

Για τον ημιτελικό μεταξύ Αγγλίας και Κροατίας:
«Τον είδα με τα παιδία στο ξενοδοχείο και όλη η αποστολή ήταν συντονισμένη με τον αγώνα. Το τελικό αποτέλεσμα μου άφησε ένα τρελό αίσθημα μιας και λίγοι περίμεναν μιαν τέτοια πορεία από την Κροατία ιδιαίτερα με τόση μαζεμένη κούραση. Τα παιδιά έδειξαν τα ψυχικά τους αποθέματα και είμαι περήφανος γι’ αυτούς.»

Για την επαφή με Μόντρις και Ράκιτιτς:
«Μιλώ πολύ συχνά με τους διεθνείς. Μίλησα με Μόντρις και Ράκιτιτς στο τηλέφωνο την Πέμπτη. Μου είπαν και οι δύο ότι ένιωθαν έτοιμοι, αισιόδοξοι και μου εγγυήθηκαν ότι θα είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές. Είναι κουρασμένοι αλλά ο τελικός είναι ιδιαίτερο παιχνίδι και θα τα ξεχάσουν όλα.»