16 Απριλίου, 2024
  • 16 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Καλή αλλά ισόπαλη η ΑΕΚ στο δυνατό τεστ με την ΑΕΚ Αθηνών

Καλή αλλά ισόπαλη η ΑΕΚ στο δυνατό τεστ με την ΑΕΚ Αθηνών

By on 13 Ιουλίου, 2018 0 7011 Views

Πολύ καλό παιχνίδι από την ομάδα του Άντονι Ιραόλα στην… πρόβα τζενεράλε.Η ΑΕΚ Λάρνακας αντιμετώπισε την ΑΕΚ Αθηνών στο τελευταίο της φιλικό επί Πολωνικού εδάφους και εξήλθαν ισόπαλες 0-0.

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο 15’ πίεζε ψηλά την ΑΕΚ Αθηνών. Μετά το 15 η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, ισορρόπησε το παιχνίδι, είχε περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια της, και δημιούργησε ευκαιρίες. Οι Λαρνακείς δεν επηρεάστηκαν και άντεξαν στην πίεση της «Ένωσης», ενώ είχαν και ευκαιρία με το Γιάννου. Στο 41’ όμως είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Τρισκόφσκι να βρίσκει δοκάρι. Έτσι, το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με καλή παρουσία της ομάδας του Άντονι Ιραόλα χωρίς σκορ.

Στην επανάληψη η πρωταθλήτρια Ελλάδας μπήκε πολύ δυνατά και έλεγχε το παιχνίδι για τον πρώτο 15’ του β’ μέρους. Κάπου εκεί η ΑΕΚ ισορρόπησε το παιχνίδι. Μετά μπήκαν στην… εξίσωση και οι αλλαγές και ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα και δεν είχαμε τη μεγάλη φάση. Έτσι, αν και προσπάθησαν οι δύο ομάδες να βρουν το γκολ, το 0-0… συνόδευσε το παιχνίδι μέχρι τέλος!

Σήμερα, η ΑΕΚ θα πάρει το δρόμο της… επιστροφής και αύριο αναμένεται να είναι πίσω στο νησί μας.

ΑΕΚ Λάρνακας (Ιραόλα): Tόνιο, Tρουγιόλς (78′ Τρύφωνος), Μοϊσόφ (46′ Αναστασίου), Καταλά (78′ Μπόλιεβιτς), Ιωάννου, Λαρένα (64′ Λαμπάν), Ακοράν (64′ Κωνσταντίνου), Τέτε(46′ Kάσες), Τρισκόφσκι(64′ Τομάς), Χέφελ, Γιάννου (78′ Ρουσιάς).

Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Τούμπας, Μάμας, Αναστασίου, Ράσπας, Παναγίδης, Κωνσταντίνου,

ΑΕΚ Αθηνών (Ουζουνίδης): Μπάρκας (62′ Τσιντώντας), Μπακάκης (79′ Γιούσης), Τσόσιτς (62′ Οικονόμου), Λαμπρόπουλος, Χουλτ (62′ Γκάλο), Σιμόες (71′ Αϊντάρεβιτς), Μοράν(25′ Γαλανόπουλος), Μάνταλος (79′ Μπότος), Λιβάγια(62′ Κλωναρίδης), Μπακασέτας (62′ Λόπες), Γιακουμάκης (71′ Γιαννούτσος).