Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Ικανοποιημένος από την προετοιμασία της ΑΕΚ ο Ιραόλα (βίντεο)

Ιούλιος 13, 2018
6218 Views
0 Comments
Ικανοποιημένος από την προετοιμασία της ΑΕΚ ο Ιραόλα (βίντεο)

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Πολωνία και την επιστροφή στην Κύπρο, αυτός που παίρνει σειρά στις συνεντεύξεις είναι ο προπονητής της ΑΕΚ Λάρνακας Andoni Iraola.

O Ισπανός τεχνικός μίλησε από το Sielanka Hotel στην Warsaw και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εικόνα των ποδοσφαιριστών του και τις συνθήκες στην Πολωνία, για την εικόνα της ομάδας στα δύο πρώτα φιλικά και τι αναμένει να δει σε αυτό με την ΑΕΚ Αθηνών, αλλά και στο επερχόμενο Ευρωπαϊκό παιχνίδι.

«Ήταν μία πολύ καλή περίοδος για μας, προπονηθήκαμε πολύ καλά. Προπονούμασταν τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα, παίξαμε φιλικά παιχνίδια με δυνατούς αντιπάλους. Νομίζω η ομάδα ανταποκρίθηκε πολύ καλά και ελπίζω το ίδιο να συμβεί και στο τελευταίο μας φιλικό και να επιστρέψουμε στην Κύπρο με καλά συναισθήματα. Ήταν όλα πολύ καλά και οι εγκαταστάσεις και η ποιότητα των προπονήσεων το ίδιο. Επίσης ήταν αρκετά καλή και η ποιότητα των φιλικών παιχνιδιών, απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους και ήταν αρκετά θετικό το διάστημα στο ξεκίνημα της σεζόν.
Θα είναι ένα ανταγωνιστικό φιλικό γιατί αντιμετωπίζουμε την πρωταθλήτρια Ελλάδος. Θα πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να κλείσουμε θετικά αυτή την περίοδο της προετοιμασίας. Πάντα επικεντρωνόμαστε στον επόμενο αντίπαλο στο Europa League και θα παρακολουθήσουμε το παιχνίδι ανάμεσα στην Dundalk και την Levadia. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε και για τις δύο επιλογές. Έχουμε μία καλή ευκαιρία για να παρακολουθήσουμε τον επόμενο μας αντίπαλο και να προετοιμαστούμε για τον επόμενο γύρο του Europa League», δήλωσε ο Αndoni Iraola στην ιστοσελίδα της ΑΕΚ..

Comments are closed.