28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΙΣΙΛΙΑ:Θα κάνω τα πάντα για να προκριθούμε…Ήταν έκπληξη τα τρία γκολ

ΣΙΣΙΛΙΑ:Θα κάνω τα πάντα για να προκριθούμε…Ήταν έκπληξη τα τρία γκολ

By on 12 Ιουλίου, 2018 0 3988 Views

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Σούντουβα κόντρα στο ΑΠΟΕΛ, Ριτζίνο Σισίλια, μίλησε σε μέσω της πατρίδας του για την αναμέτρηση με τους πρωταθλητές. Ο επιθετικός των Λιθουανών που έκανε και χατ-τρικ, ήταν αρκετά ενθουσιασμένος για την σπουδαία νίκη της ομάδας του και περιμένει τον επαναληπτικό.

Για το χατ-τρικ:

«Ήταν εκπληκτικό όταν έκανα χάτ-τρικ απέναντι στον Άγιαξ αλλά τώρα το έκανα στο Champions League! Αυτό είναι το υψηλότερο επίπεδο! Είναι φοβερό. Το ντεμπούτο μου σε αυτή την διοργάνωση ήταν σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Σίγουρα ήταν έκπληξη ο τρόπος που πετύχαμε τα γκολ. Δεν περίμενα ότι θα βάζαμε τρία γκολ αλλά περίμενα να σκοράρουμε τουλάχιστον μια φορά. Τα τρία γκολ είναι κάτι εξαιρετικό. Όπως ανέφερα, είναι σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και είμαι πολύ ικανοποιημένος».

Για το τελικό αποτέλεσμα:

«Είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για εμάς. Φυσικά θα μπορούσαμε να αποφύγουμε το γκολ στο τέλος αλλά πάλι το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Ειλικρινά δεν περιμέναμε τέτοια νίκη. Ο αντίπαλος πέρσι έπαιξε στο Champions League με την Ρεάλ, την Τότεναμ και την Ντόρτμουντ. Καταλαβαίνουμε ότι ήταν έκπληξη η νίκη μας αλλά δεν πρέπει να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας. Εκτός έδρας πρέπει να σκοράρουμε τουλάχιστον ένα γκολ ή να μην δεχθούμε αλλά θα είναι δύσκολο».

Για τον επαναληπτικό και τον μικροτραυματισμό του:

«Το γκολ στο τέλος είναι κίνητρο για την άλλη ομάδα και απογοητευτικό για εμάς. Τώρα η δουλειά μας στην Κύπρο θα είναι πολύ πιο δύσκολη αλλά και πάλι έχουμε το πλεονέκτημα. Το ματς θα είναι πολύ δύσκολο. Υπέστησα ένα μικρό τραύμα, αισθάνομαι πόνο αλλά θα είμαι έτοιμος για τον επαναληπτικό. Θα κάνω τα πάντα για να προκριθούμε».