19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με 9 απο τους περσινούς πρωτοκλασάτους της η Ανόρθωση απόψε για το πρώτο βήμα

Με 9 απο τους περσινούς πρωτοκλασάτους της η Ανόρθωση απόψε για το πρώτο βήμα

By on 12 Ιουλίου, 2018 0 1012 Views

Επιστροφή στην Ευρώπη για την Ανόρθωση μετά από απουσία πέντε ετών, με τις τελευταίες παρουσίες να συνοδεύονται από αποκλεισμούς από κατώτερες ομάδες. Παρόμοιο εμπόδιο από πλευράς δυναμικότητας, είναι και η Λάτσι Αλβανίας στον πρώτο προκριματικό γύρο για το Γιουρόπα Λιγκ αλλά η ομάδα της Αμμοχώστου είναι τώρα πιο σοφή και διψασμένη για διάκριση

Ο Ρόνι Λέβι ετοιάζει τα πλάνα του με στόχο να πάρει προβάδισμα από τον πρώτο αγώνα που θα διεξαχθεί στις 20:00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»(Cytavision), έχοντας να αντιμετωπίσει τις απουσίες των Στρούνα (τραυματίας), Κατσαράβα (τιμωρημένος) και Εγγλέζου (ανέτοιμος.)Πλήγμα και η απουσία του κόσμου λογω τιμωρίας απο την ΟΥΕΦΑ για την συμπεριφορά των λίγων ανόητων που προκάλεσαν επεισόδια στον τελευταίο ευρωπαϊκό αγώνα της Ανόρθωσης πριν 5 χρόνια.

ΤΟ πιο πιθανό σχήμα: Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μάριο Φελγκέιρας. Στο κέντρο της άμυνας, ο Σίλντενφελντ, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, θα πλαισιώσει τον Ντουγκλάο με τους Κοφί και Πράνιτς να παίρνουν θέση στο δεξί και αριστερό άκρο, αντίστοιχα.

Στον χώρο του κέντρου δεν αναμένεται οποιαδήποτε έκπληξη, με τους Βίκτορ, Ιγκιέμπορ και Ράγιος να απαρτίζουν την γραμμή, αφού με τα σημερινά αγωνιστικά δεδομένα δύσκολα θα δούμε εκεί τον Πράνιτς. Στην επίθεση, οι λιγοστές επιλογές θα πάρουν θέση, με τους Μικελτάντζε και Σισέ στα δυο άκρα και τον Ντούρις στην κορυφή.Οι 9 θέσεις θα καλυφθούν από τους παίκτες του περσινού ρόστερ και είναι θετικό για την ομοιογένεια αφού μόνο δυο είναι οι καινούργιοι(Φελκέιρας και Μικελτάντζε).