26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Με ανατροπή προβάδισμα για την Κυρία

By on 12 Ιουλίου, 2018 0 2040 Views

Η Ανόρθωση με ελλειπές ρόστερ και απουσίες από το υφιστάμενο αν και ανέτοιμη κέρδισε 2-1 την Λάτσι και πήρε έστω ελαφρύ προβάδισμα.Είχε καθολική υπεροχή η Ανόρθωση όμως ήταν αργή και διευκόλυνε την πολυπρόσωπη άμυνα των Αλβανών.
Ο Χοξολάρι με το γκολ του στο 21′ πάγωσε ακόμα περισσότερο το ήδη βουβό Αντώνης Παπαδόπουλος ανοίγοντας το σκορ για την Λάτσι αλλά με το ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου όλα άλλαξαν.
Η Ανόρθωση μπήκε δυνατά και γύρισε το παιχνίδι σε 7 λεπτά. Ο Πράνιτς που ήταν ο καλλυτερος όλων με πέναλτι στο 52΄ (το κέρδισε ο διακριθέντας Μικελντάτζε), έφερε το παιχνίδι στα ίσα και ο Σεκού Σισέ στο 57΄ έκανε την ολική ανατροπή.Η Λάτσι μπορεί να προηγήθηκε αλλά δεν είναι ομάδα που μια καλή Ανόρθωση δεν μπορεί να πάρει αυτό που θέλει στην Αλβανία ενισχυμένη και με τον Κατσαράβα και πιθανόν το Στρύνα αλλά νέο πρλόβλημα τον Ιγκιαπόρ που αποχώρησε τραυματίας.

Ανόρθωση (Λέβι): Φιλγκέιρας, Κοφί, Σίλντενφελντ, Ράγιος, Μικελτάντζε (81’Εγγλέζου), Ντούρις, Βίκτορ, Σισέ, Σωτηρίου, Πράνιτς, Ιγκιεμπόρ (34’Οικονομίδης)

Στον πάγκο: Δημητρίου, Αρτυματάς, Κυριάκου, Χατζηπασχάλης, Ιωάννου

Λάτσι (Πρένγκα): Σελμάνι, Χοξαλάρι, Σεφκίνι, Χαντρόϊ (90’Ξίνχα), Γιονούζι, Οζούνι, Γκιόνι, Στούμπινα, Κέντες, Λούσκια, Έλερ

Στον πάγκο: Βάτα, Ποπάι, Μπούσι, Ζογκά, Σμάσι, Ούκα