27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΛΕΒΙ:To γκολ μας έβαλε πίεση.Αν θέλω στην ομάδα τον Λαβόρδε θα το πω στον πρόεδρο

ΛΕΒΙ:To γκολ μας έβαλε πίεση.Αν θέλω στην ομάδα τον Λαβόρδε θα το πω στον πρόεδρο

By on 12 Ιουλίου, 2018 0 3612 Views

Ο Ρόνι Λέβι στη διάσκεψη Τύπου, στάθηκε στην αντίδραση των ποδοσφαιριστών του στο δεύτερο ημίχρονο και το ότι είναι σημαντικό που κέρδισε την Λάτσι. Επίσης, έκανε αναφορά στις απουσίες που είχε να διαχειριστεί, στην απουσία του κόσμου αλλά και στην περίπτωση του Λαβόρδε.

Αναλυτικά:

«Δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ και τρέχαμε να το διορθώσουμε, δυστυχώς δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι όσο έπρεπε και μετά το τέρμα που δεχθήκαμε το παιχνίδι έγινε πιο δύσκολο. Είναι θετικό ότι κάναμε την ανατροπή, και είναι σημαντικό αυτό για την ομάδα μας. Αλλά γνωρίζουμε πάντως ότι το πρώτο παιχνίδι της σεζόν έχει την δική του δυσκολία. Μέχρι την στιγμή που η ομάδα θα είναι απόλυτα έτοιμη χρειάζεται χρόνος, και είναι επικίνδυνο αυτό το χρονικό σημείο. Έχουμε προβάδισμα για την ρεβάνς και ευελπιστούμε ότι θα περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Για το τι πήγε λάθος στο πρώτο ημίχρονο: «Θεωρώ ότι το γκολ που δεχθήκαμε μας έβαλε πίεση, και προτιμώ να κρατήσω για τον εαυτό μου τι είπαμε στα αποδυτήρια».

Για το σύστημα: «Προετοιμαστήκαμε για να έχουμε δύο συστήματα, 4-3-3 και 4-4-2, θέλουμε να έχουμε ευελιξία, το δοκιμάσαμε στην προετοιμασία και θα το δοκιμάσουμε και στο μέλλον».

Για τις απουσίες της ομάδας όπως Στρούνα και Ντουγκλάο: «Οι παίκτες αυτοί είναι σημαντικοί για την ομάδα, δεν είναι δικαιολογία αλλά είναι γεγονός ότι μας έλειψαν αυτοί οι παίκτες. Μας απομένουν τέσσερις μεταγραφές που επιθυμούμε να αποκτήσουμε, με αυτούς που έχουμε και με την ενίσχυση πιστεύουμε ότι η ομάδα θα γίνει πιο δυνατή. Πρέπει να σεβαστούμε και τον αντίπαλο που γνωρίζει πως να αμύνεται και δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίζεις μια ομάδα με τέτοια τακτική».

Για την μεταγραφή του Λαβόρδε: «Για τον Λαβόρδε δεν έχουμε κάτι να πούμε στα ΜΜΕ. Χρειαζόμαστε σίγουρα παίκτη για την θέση που αγωνίζεται. Αν τον θέλω στην ομάδα θα το πω στον πρόεδρο και μετά στον Τύπο».

Για την απουσία του κόσμου: «Δεν ψάχνω δικαιολογίες, πέραν από τις απουσίες παικτών, είχαμε και την απουσία του κόσμου που ήταν πολύ σημαντική».