26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Και ο Ντουγκλάο τιμωρημένος και δεν παίζει απόψε

By on 12 Ιουλίου, 2018 0 761 Views

Εκτός αποστολής από τη σημερινή αναμέτρηση με την Αλβανική Λάτσι θα είναι οι Ντουγκλάο και Κατσαράβα, όπως ενημέρωσε η Ανόρθωση για τους λόγους πως και οι δυο ποδοσφαιριστές έχουν ποινή από την Διεθνή Ομοσπονδία, λόγω κόκκινης κάρτας που δέχθηκαν σε προηγούμενες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις.Έτσι ο Λέβι θα πρέπει να καλύψει την απουσία του Ντουγκλάο είτε με τον Σωτηρίου είτε με τον Βίκτορ οπότε θα χρειαστεί να παίξει ο Οικονομίδης στο κέντρο.

Στην ενημέρωση αναφέρετε:

Ο Γεωργιανός ποδοσφαιριστής, «κουβαλά» τιμωρία μίας αγωνιστικής από τις 9 Ιουλίου 2015, λόγω κόκκινης κάρτας που είχε δεκτεί σε ευρωπαϊκό αγώνα με την Tskhinvali.

O Βραζιλιάνος αμυντικός δέκτηκε κόκκινη κάρτα σε αγώνα των ομίλων του Champions League, αγωνιζόμενος με την Braga στις 20/11/2012. Παρότι η ομάδα μας διερεύνησε το ενδεχόμενο παραγραφής της ποινής μέσω της UEFA λόγω της παρόδου πενταετίας σύμφωνα με τους Πειθαρχικούς Κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, η απάντηση που λάβαμε από την UEFA ήταν τελικά αρνητική, με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αποψινό αγώνα.