Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Και φέτος όλοι μαζι για τους ίδιους στόχους

Ιούλιος 11, 2018
1123 Views
0 Comments
ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Και φέτος όλοι μαζι για τους ίδιους στόχους

Συνέντευξη Τύπου στο «Αlytus Stadium» ενόψει του αγώνα με την Srumbras παραχώρησε ο τεχνικός του Απόλλωνα Σωρφόνης Αυγουστή.

»Είναι μια νέα χρονιά για την ομάδα. Θα προσπαθήσουμε σκαλοπάτι σκαλοπάτι να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Η ομάδα είναι έτοιμη για αυτό το παιχνίδι, οι παίκτες είναι έτοιμοι. Ξέρουμε τι μας περιμένει αύριο. Ξέρουμε τον αντίπαλο. Παίζουμε σε μια έδρα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Η δική μας φιλοσοφία θα παραμείνει η ίδια τη φετινή χρονιά. Όλοι μαζί για τους ιδίους στόχους. Αυτά τα παιχνίδια είναι κίνητρο για όλους που βρίσκονται στην ομάδα. Αυτά τα παιχνίδια σε δυναμώνουν σαν ομάδα. Από το πρώτο λεπτό, συγκεντρωμένοι στον αγωνιστικό χώρο με στόχο όπως κάθε παιχνίδι τη νίκη».

Για την αγωνιστική κατάσταση του Ρομπέρζ είπε: »Ο Ρομπέρζ είναι 100% έτοιμος. Υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα τα οποία θα τα δούμε στην αποψινή προπόνηση. Οι 14 που θα αγωνιστούν αύριο θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό».

Για τον προγραμματισμό που είναι σε εξέλιξη είπε: »Ο προγραμματισμός βρίσκεται σε καλό δρόμο. Αυτή τη στιγμή όμως υπολογίζουμε τους παίκτες που έχουμε μαζί μας. Στο δεύτερο παιχνίδι η ομάδα θα είναι ακόμη πιο δυνατή».

Για την Στούμπρας σχολίασε: »Είναι μια ομάδα με πάρα πολλούς ξένους. Παίζει πολύ καλά το τρανζίσιον. Υπάρχουν κάποια κλειδιά στην ομάδα τους και θα προσπαθήσουμε να μην τους επιτρέψουμε να κάνουν το παιχνίδι τους».

Ο Φώτης Παπουλής εκ μέρους των παικτών είπε:

“Ξεκινάει η νέα χρονιά. Μεγάλη υπόθεση ότι για έκτη σερί χρονιά στην Ευρώπη. Βήμα βήμα να καταφέρουμε αυτά που θέλουμε που είναι να περάσουμε σε ομίλους”

Comments are closed.