29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

Πέταξε για Λιθουανία ο Απόλλωνας

By on 10 Ιουλίου, 2018 0 2460 Views

Με 22 ποδοσφαιριστές και αρχηγό αποστολής τον πρόεδρο Νίκο Κίρζη αναχώρησε από τις 6:25 το πρωί της Τρίτης, η αποστολή του Απόλλωνα με προορισμό το Κάουνας ενόψει και της αναμέτρησης της Πέμπτης με την Στούμπρας για τον α΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Βαλεντίν Ρομπέρζ ο οποίος ακόμα εξακολουθεί να είναι αμφίβολος για την πρώτη αναμέτρηση της χρονιάς. Πέραν από τον Γάλλο, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της αποστολής είναι οι ακόλουθοι:
Μπρούνο Βάλε, Τάσος Κίσσας, Μιχάλης Παπαστυλιανού, Εστεμπάν Σακέτι, Μάριος Στυλιανού, Ιωάννης Πίττας, Χαράλαμπος Κυριάκου, Πέτρος Ψύχας, Λεωνίδας Κυριάκου, Έκτορ Γιούστε, Ανδρέας Καρώ, Σάσα Μάρκοβιτς, Ζοάο Πέδρο, Μαρίς Σπόλιαριτς, Γιώργος Βασιλείου (αρχηγός), Άντον Μαγκλίτσα, Λούκα Πολίτσι, Αντρέ Σκέμπρι, Αντριάν Σαρδινέρο, Φώτης Παπουλής και Κέβιν Μπρου.
Η ομάδα σήμερα Τρίτη θα προπονηθεί σε γήπεδο στο Κάουνας και αύριο θα γίνει η προπόνηση στο «Αlytus Stadium» που θα φιλοξενήσει τον αγώνα της Πέμπτης. Η τελευταία προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 19:00, ενώ νωρίτερα στις 18:45 θα μιλήσει ο Σωφρόνης Αυγουστή.