29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΛΑΡΕΝΑ:Θα προσπαθήσουμε για τους ομίλους φέτος(ΒΙΝΤΕΟ)

ΛΑΡΕΝΑ:Θα προσπαθήσουμε για τους ομίλους φέτος(ΒΙΝΤΕΟ)

By on 10 Ιουλίου, 2018 0 6249 Views

Δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της ΑΕΚ έδωσε ο Χορχέ Λαρένα, στη Πολωνία όπου βρίσκεται η ομάδα για το βασιικό στάδιο της προετοιμασίας της. Ο Ισπανός μέσος μίλησε για τα φιλικά, για τα… συναισθήματα στη Πολωνία ενώ τόνισε ότι φέτος ελπίζουν να πάνε μέχρι τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι δηλώσεις του και το βίντεο:

«Έχουμε ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και τα συναισθήματα μας είναι πολύ θετικά. Στο πρώτο μας φιλικό παιχνίδι νομίζω τα πήγαμε αρκετά καλά, απέναντι σε ένα αντίπαλο που αυτή την βδομάδα θα δώσει παιχνίδι για τον 1ο προκριματικό γύρο του Europa League. Eίμαστε όλοι χαρούμενοι, όλοι οι παίκτες εδώ στην Πολωνία προπονούνται κάτω από καλές συνθήκες. Δουλεύουμε πάνω σε αρκετά πράγματα που ο προπονητής μας θέλει να παρουσιάσουμε στα παιχνίδια και νομίζω είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι.
Ξεκινάμε τα επίσημα παιχνίδια στις 26 Ιουλίου και έστω κι αν δεν γνωρίζουμε ακόμη τον αντίπαλο πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα είμαστε έτοιμοι και από τότε ξεκινάνε τα… ωραία πράγματα με τα σημαντικά παιχνίδια. Σίγουρα θα είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε για τον στόχο μας και ακόμη κι αν είναι δύσκολο ελπίζουμε ότι φέτος θα φτάσουμε μέχρι τους ομίλους. Σίγουρα είναι κάτι δύσκολο, αλλά εμείς θα το προσπαθήσουμε», δήλωσε ο Larena.