27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Α.ΠΑΝΤΕΛΗ:H απόφαση για Ντούρις αφορά την Ανόρθωση και μόνο.Το ΑΠΟΕΛ έκανε πρόταση αλλά δεν μας επηρεάζει

Α.ΠΑΝΤΕΛΗ:H απόφαση για Ντούρις αφορά την Ανόρθωση και μόνο.Το ΑΠΟΕΛ έκανε πρόταση αλλά δεν μας επηρεάζει

By on 4 Ιουλίου, 2018 0 2731 Views

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Ανδρέας Παντελή, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για την πολυσυζητημένη περίπτωση της μεταγραφής του Μίχαλ Ντούρις στην Ανόρθωση, αλλά και την περίπτωση του Ρικάρντο Λαβόρδε.

«Υπήρξε από την αρχή μια διαπραγμάτευση, έχουμε συζητήσει πάρα πολλές φορές με τους Ρώσους για τον Ντούρις. Είχαμε καταλήξει σε μια πρόταση και ένα συγκεκριμένο ποσό, όμως άλλαξε αυτό. Απομένει μόνο αν θα προχωρήσουμε και να κλείσουμε ή όχι την μεταγραφή», ανέφερε αρχικά ενώ δήλωσε πως ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται με την υπόλοιπη ομάδα, καθώς ήταν σχεδόν κλειστή η μεταγραφή του πριν αλλάξουν τα δεδομένα.

Για το ποσό που θα κατατεθεί στην Όρενμπουργκ:

«Έχει καταντήσει ενοχλητικό. Η διοίκηση παίρνει τις δικές τις αποφάσεις και θεωρώ ότι πρέπει να τις σεβόμαστε, όποιες και αν είναι αυτές. Όλα αυτά που ακούω για υπέρβαση και ότι είμαστε στο χείλος του γκρεμού δεν έχουν σημασία. Ο κόσμος γνωρίζει πολύ καλά τη δουλειά που γίνεται και ίσως είμαι ο τελευταίος πρόεδρος που έχω αφήσει κέρδος στην Ανόρθωση. Το ποσό δεν αλλάζει τα δεδομένα, είτε 50 χιλιάδες είτε ένα εκατομμύριο. Εφόσον πρέπει ή όχι να γίνει μια τέτοια μεταγραφή, η διοίκηση πρέπει να «μετρήσει τα κουκιά της» και να αποφασίσει τι θα πράξει», συμπληρώνοντας πως:

«Από δω και μπρος αφορά την Ανόρθωση και μόνο την Ανόρθωση. Θα ξεκαθαρίσει μέσα στο επόμενο 24ωρο. Όντως είχε κάνει μια πρόταση το ΑΠΟΕΛ, όμως αυτό δε μου αλλάζει τα δεδομένα. Εμένα με ενδιαφέρει αν μπορώ να τον πάρω εγώ και όχι για την άλλη ομάδα. Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι το ΑΠΟΕΛ έκανε πρόταση, ωστόσο, αν μπορώ να τον πάρω θα αποφασίσω εγώ και κανένας άλλος».

Για τον κόσμο που ανησυχεί για την περίπτωση:

«Το βάρος της απόφασης το έχει η διοίκηση. Έχουμε εξαντλήσει το θέμα Ντούρις. Οι Ανορθωσιάτες πρέπει να μας εμπιστευτούν. Κάποια πράγματα είναι ενοχλητικά και δε θα επιτρέψουμε σε κανένα να εκτροχιάσει την Ανόρθωση από το δρόμο της. Έχουμε αποδείξει ότι τα λεγόμενά μας τα κάνουμε έργα και πράξεις».

Για την περίπτωση Λαβόρδε:

«Είχαμε μπει σε συζητήσεις, τις τελευταίες φορές είχαμε φτάσει σε πολύ καλά σημεία. Μάλιστα μας είχε ρωτήσει αν βρίσκεται στην Βουλγαρία η αποστολή για να μεταβεί στη Βουλγαρία. Είχαμε δυο θέματα Ντούρις-Λαβόρδε που έπρεπε να τα συζητήσουμε ως διοίκηση. Ποτέ δεν είχε πει τελεσίδικα ο Λαβόρδε ότι έρχεται. Αν προχωρήσουμε με Ντούρις, απομακρύνεται του Λαβόρδε».

Για τον ακραίο:

«Γίνονται προσπάθειες για ακραίο επιθετικό. Θέλουμε να προχωρήσουμε όσο το δυνατό πιο γρήγορα, για να κλείσουμε τον προγραμματισμό. Θέλουμε να αποκτήσουμε ποδοσφαιριστές που να μπορούν να μας βοηθήσουν».

Για τον Κατσαράβα:

«Πιστεύω στις δυνατότητές του, είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής».

Για το αν έχουν συλλεχθεί πληροφορίες για την Λάτσι:

«Οι προπονητές παίρνουν κάποιες πληροφορίες για τον αντίπαλο και θα συνεχίσουν να το κάνουν μέχρι την αναμέτρηση για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Η Ανόρθωση φαντάζει φαβορί, όμως πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί».

Για τον δεύτερο τερματοφύλακα:

«Αξιολογούνται περιπτώσεις, όμως είμαστε σε συζητήσεις με δυο νεαρούς κοινοτικούς τερματοφύλακες για την συγκεκριμένη θέση».

Για το αν θα υπάρξει και νέο φιλικό:

«Θα έχουμε ακόμη ένα φιλικό την ερχόμενη Παρασκευή, με την Δυναμό Βράνιε της Σερβίας».

Για τον Εγγλέζου:

«Νομίζω δε θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Λάτσι. Με την επιστροφή μας στην Κύπρο, θα ενταχθεί στην ομάδα και θα ανεβάσει ρυθμούς».