ΔΙΕΘΝΗ
Like

Τα στατιστικά επιβεβαιώνουν ότι ο Μέσι περπατούσε

1 Ιουλίου, 2018
773 Views
0 Comments
Τα στατιστικά επιβεβαιώνουν ότι ο  Μέσι περπατούσε

Τα στατιστικά επιβεβαιώνουν ότι ο Λιονέλ Μέσι περπατούσε στα τέσσερα ματς του, καθώς τις περισσότερες κινήσεις του τις έκανε με ταχύτητα 0-7 χλμ/ ώρα. Δείτε συνολικά τις… βόλτες του.

Η αλήθεια είναι ότι η εικόνα μιλάει από μόνη της. Ο Λιονέλ Μέσι ξεκάθαρα δεν σε έψησε ότι τα έδωσε όλα σε αυτό το Μουντιάλ. Είτε δεν είχε την ψυχολογία, είτε απλά δεν μπορούσε για κάποιον λόγο το παλικάρι. Ωσπου έρχεται η ανάλυση της «Marca» να επιβεβαιώσει την έξωθεν κακή μαρτυρία, ότι ο Αργεντινός σούπερ σταρ σε όλο το Παγκόσμιο Κύπελλο απλά περπατούσε.

Συνολικά καταμετρήθηκε ότι κάλυψε 31,6 χλμ. Και για τα τέσσερα παιχνίδια του στα γήπεδα της Ρωσίας, όπου δεν έχασε λεπτό, αυτό είναι σημαντικά μικρό νούμερο. Το χειρότερο όμως είναι ότι τα 13,4 χλμ. τα έκανε κυριολεκτικά περπατώντας, καθώς πήγαινε με ταχύτητα 0-7 χλμ.

Τα 25% επίσης τα έκανε με 7-15 χλμ. Και το πιο φοβερό είναι ότι με ταχύτητα μεγαλύτερη των 25 χλμ. έτρεξε μόνο για 612 μέτρα. Το ταβάνι του ήταν και αυτό χαμηλό, καθώς τερμάτισε το γκάζι του με 28,37 χλμ. Σε ένα από τα λίγα σπριντ που έκανε με τη Γαλλία. Εκεί δηλαδή όπου ο Κιλιάν Μπαπέ ξεπέρασε τα 37.

Comments are closed.