28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Μιτρέα θα είναι ο ηγέτης της Δόξας.Θα τιμηθεί ο Φερνάντες στο φιλικό με το ΑΠΟΕΛ

Ο Μιτρέα θα είναι ο ηγέτης της Δόξας.Θα τιμηθεί ο Φερνάντες στο φιλικό με το ΑΠΟΕΛ

By on 29 Ιουνίου, 2018 0 44808 Views

Ο ισχυρός άνδρας της Δόξας Κώστας Χριστοδούλου μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για την μεταγραφή του Μπογκντάν Μιτρέα και όχι μόνο.

«Ο Μιτρέα είναι παίκτης βαρόμετρο, είναι μεγάλη μεταγραφή για την Δόξα. Καταφέραμε να τον πείσουμε για το τοι θέλουμε να κάνουμε στην Δόξα και είμαστε χαρούμενοι που θα είναι κοντά μας. Θα είναι ο ηγέτης μας, ο αρχηγός μας. Είναι και το Τίνκου που είναι φίλοι με τον Μιτρέα, αυτός μας τον πρότεινε. Θέλουμε να κάνουμε μια ομάδα πανίσχυρη» είπε αρχικά και πρόσθεσε επίσης για τον Μιτρέα

«Είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά που συνεργάτη στην καριέρα μου σαν εκπρόσωπος ποδοσφαιριστών».

Είχε προτάσεις και από μεγαλύτερες ομάδες;

«Είχε προτάσεις, ακόμα και από άλλη μεγάλη Κυπριακή ομάδα. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε του είπα να διαλέξει. Εμείς θέλαμε να κάνουμε την Δόξα ελκυστικό προορισμό με την τιμιότητα και την υγεία μας. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι σωστός, αν δεν είσαι σωστός στο ποδόσφαιρο, τα σύστημα σε αποβάλλει».

Για την προσπάθεια που γίνεται στην Δόξα και για το γήπεδο…

«Θέλουμε να ανεβάζουμε την Δόξα σκαλοπάτια. Ελπίζουμε να πάμε και στο γήπεδο μας που θα είναι σημαντικό όπλο. Καταθέσαμε όλα τα έγγραφα, περιμένουμε το κονδύλι για να βγούμε σε προσφορές. Αν αρχίσουν τον Σεπτέμβριο τα έργα θα χρειαστούν περίπου 8 μήνες να αποπερατωθεί το έργο. Είναι όνειρο ζωής για μένα να πάρω την Δόξα στην Περιστερώνα, κοντά στην Κατωκοπιά, εκεί που είναι οι αγνοί φίλαθλοι της ομάδας και να παίρνουμε αυτούς τους 300-400 φίλους της ομάδας».

Για την τιμή στον Ρικάρντο Φερνάντες…

«Ο Φερνάντες είναι για εμάς και για το ΑΠΟΕΛ μεγάλη υπόθεση. Ο Φερνάντες άλλαξε την ιστορία της Δόξας. Όταν τον πείσαμε να έρθει στην Δόξα πριν έξι χρόνια και αν δεν ήταν αυτός εκείνη την δύσκολη χρονιά θα περνούσαμε δύσκολες στιγμές. Την πήρε από το χέρι από την ομάδα και θα τον τιμήσουμε όπως του αρμόζει».