27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024

Έχασε απο τον Ερυθρό Αστέρα ο Απόλλωνας

By on 28 Ιουνίου, 2018 0 9656 Views

Σε ένα δυνατό τεστ απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα ο Απόλλωνας γνώρισε την ήττα με 1-0 στην Αυστρία όπου βρίσκεται για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Δυνατά μπήκαν στον αγώνα οι δύο ομάδες και έδειξαν ότι θέλουν τη νίκη. Η συνέχεια του πρώτου μέρους όμως δεν ήταν η ανάλογη αφού ο ρυθμός έπεσε… κατακόρυφα. Η πρώτη ευκαιρία ήταν για τον Απόλλωνα στο 10’ με ένα μακρινό σουτ του Χάμπου να βρίσκει σε ετοιμότητα τον Μπόργιαν. Στο 20’ ο Παπουλής έκανε το πλασέ χωρίς ωστόσο να ανησυχήσει τον αντίπαλο πορτιέρο. Η καλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου όμως άνηκε στον Ερυθρό Αστέρα, με τον Βάλε να κάνει μεγάλη απόκρουση να διώχνει σε κόρνερ σε τετ α τετ.

Στην επανάληψη οι Σέρβοι μπήκαν καλύτερα και δημιούργησαν ευκαιρίες αλλά βρήκαν απέναντι τους τον Βάλε που έκανε εκπληκτικές επεμβάσεις. Η πολιορκία του Ερυθρού Αστέρα όμως δεν σταμάτησε και βρήκε το δρόμο προς τα δίκτυα 10 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα με κοντινή κεφαλιά. Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή αν και προσπάθησε να αντιδράσει δεν βρήκε τους χώρους απέναντι στους καλά οργανωμένους Σέρβους.

Πάντως, ο Απόλλωνας είχε πολύ καλή εικόνα απέναντι σε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο και φαίνεται ότι η Λεμεσιανή ομάδα δουλεύει μέρα με τη μέρα σκληρά για να επιτύχει τους στόχους της ενόψει νέας σεζόν. Το παιχνίδι παράλληλα, βοήθησε και τον προπονητή των «γαλάζιων» να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του και να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται.

Τελευταίο φιλικό για τον Απόλλωνα τη Δευτέρα κόντρα στην Σλόβαν Λίμπερετς.

Απόλλωνας: Βάλε, Γιούστε, Πέδρο, Βασιλείου, Χάμπος, Μάρκοβιτς, Σακέτι, Σαρδινέρο, Παπουλής, Σκέμπρι, Μάγκλιτσα (Πίττας, Πολίτσι, Στυλιανού, Καρώ)

Ερυθρός Αστέρα: Borjan, Stojković, Savić, Babić, Gobeljić, Jovičić, Krstičić, Jevtović, Srnić, Ben, Pešić.