18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ανταγωνιστικός στην Κύπρο και στην Ευρώπη ο Απόλλωνας του 2018

Ανταγωνιστικός στην Κύπρο και στην Ευρώπη ο Απόλλωνας του 2018

By on 22 Ιουνίου, 2018 0 10061 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα.

Πως κυλά η προετοιμασία…

«Όλα καλά, η ομάδα προετοιμάζεται, δεν υπάρχουν τραυματισμοί και αυτό είναι ευχάριστο. Έχουμε φιλικό αύριο με την Λασκ Λινζ. Είναι καλό και το προπονητικό κέντρο και ο καιρός. Θα δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε ανταγωνιστικοί σε Κύπρο και Ευρώπη».

Μοναδικό νέο πρόσωπο ο Μπρου…

«Επέστρεψαν και οι Καρώ, Πολίτσι και Χάμπος, θεωρούμε και τον Μάρκοβιτς προσθήκη καθώς θα κάνει για πρώτη φορά προετοιμασία με την ομάδα μας και θα έρθουν και οι νέες προσθήκες που θα μας ενισχύουν πολύ».

Ψάχνετε για αριστερό μπακ και ακραίο επιθετικό;

«Είναι οι προτεραιότητες. Δεν είναι εύκολο, πλέον οι απαιτήσεις είναι ψηλές και θέλουμε αριστερό μπακ που θα κάνει διάφορα πράγματα. Δεν είμαστε ο Απόλλωνας του 2012 αλλά ο Απόλλωνας του 2018. Το ίδιο θέλουμε και με τον ακραίο επιθετικό με ον οποίο είμαστε πιο κοντά. Είναι με αυτόν που υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις».

Πλέον μαζεύετε και πληροφορίες για την αντίπαλο στην Ευρώπη…

«Την έκανε πέρσι με εξαιρετικό τρόπο ο κ. Παπαπαναγή, είναι δυνατός συνεργάτης του προπονητή και θα πάει την ερχόμενη εβδομάδα στην Λιθουανία για να δει την αντίπαλο».

Είστε ικανοποιημένοι από τις κληρώσεις;

«Η Ζελέσνιτσαρ είναι δύσκολη, θα θέλαμε να τον αποφύγουμε, είναι δύσκολη έδρα αλλά είναι θετικό που έχουμε τους επαναληπτικούς εντός. Έχουμε εμπειρίες, δεν φοβόμαστε αντιπάλους. Η ουσία είναι ότι πρέπει να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας για να πάρουμε τις προκρίσεις και να κάνουμε ξανά το όνειρο πραγματικότητα».

Για τον Ζάντερ…

«Πρέπει να φέρει πρόταση που να μας ικανοποιεί για να βρεθεί η λύση που επιθυμεί ο ποδοσφαιριστής».

Για τον Κέβιν Μπρου…

«Δείχνει εξαιρετικός στις πρώτες μέρες αλλά για να είμαστε δίκαιοι πρέπει το δείγμα να είναι μεγάλο και καθρέφτης για όλους είναι το γήπεδο. Φαίνεται ότι έπαιξε σε ψηλό επίπεδο».