18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ένταση στην Εθνική Ισπανίας…Θύμωσαν με τον Λοπετέγκι

Ένταση στην Εθνική Ισπανίας…Θύμωσαν με τον Λοπετέγκι

By on 13 Ιουνίου, 2018 0 744 Views

Όλα ανοικτά ενόψει Μουντιάλ στην Ισπανία με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να είναι εκνευρισμένη από τη συμφωνία του Χουλέν Λοπετέγκι με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον πρόεδρο, Λουίς Ρουμπιάλες να μην εγγυάται την παρουσία του στον πάγκο στο Παγκόσμιο Κύπελλο!

Η ανακοίνωση του Χουλέν Λοπετέγκι ως νέου προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης προκάλεσε μεγάλο πρόβλημα στην Εθνική Ισπανίας λίγο πριν την έναρξη του Μουντιάλ.

Όπως αναφέρει η Marca, η παρουσία του Λοπετέγκι στον πάγκο των Φούριας Ρόχας στο Μουντιάλ δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη καθώς υπάρχει μεγάλος εκνευρισμός από την πλευρά της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας μετά τις χθεσινές εξελίξεις.

Μάλιστα ο πρόεδρος, Λουίς Ρουμπιάλες ανέφερε αργά χθες το βράδυ ότι ακόμα δεν έχει πάρει την απόφασή του για το τι θα συμβεί με τον Λοπετέγκι, με τον οποίο είναι πολύ θυμωμένος.

«Δεν είναι η στιγμή να μιλήσουμε. Θα πάρουμε την καλύτερη απόφαση για την Εθνική. Θα κάνουμε τα πράγματα με υπευθυνότητα», ανέφερε.

Η Marca προσθέτει πως οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τον Ρουμπιάλες, η σχέση του οποίου με τον Λοπετέγκι έχει ραγίσει οριστικά.