23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ν.ΣΑΛΑΜΙΝΑ:Μόνο με σημαντικό οικονομικό όφελος θα παραχωρηθεί ο Κούσουλος

Ν.ΣΑΛΑΜΙΝΑ:Μόνο με σημαντικό οικονομικό όφελος θα παραχωρηθεί ο Κούσουλος

By on 11 Ιουνίου, 2018 0 16289 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας Δημήτρης Λάζος μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα της Αμμοχώστου.

Για το ενδιαφέρον της Ομόνοιας για τον Γιάννο Κούσουλο…

«Έγινε μια επικοινωνία μεταξύ προέδρων Νέας Σαλαμίνας και Ομόνοιας και εκφράστηκε ένα ανεπίσημο ενδιαφέρον για τον αρχηγό μας Γιάννο Κούσουλο. Θα διευθετηθεί συνάντηση επίσημο επίπεδο μέσα στην εβδομάδα και εφόσον έρθει επίσημη πρόταση θα συναποφασίσουμε με τον Κούσουλο. Ξέραμε ότι θα έρθουν προτάσεις, είναι ο καλύτερος Κύπριος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος μας σε μια πολύ νεαρή ηλικία και έχει όλα τα φόντα για μεγάλη καριέρα. Είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της Νέας Σαλαμίνας και δεν υφίσταται ρήτρα στο συμβόλαιο του. Αν έρθει πρόταση και υπάρχει σημαντικό οικονομικό όφελος θα παραχωρηθεί, ενώ θα δούμε και τα θέλω του ποδοσφαιριστή. Ασφαλώς και τέτοιοι παίκτες θέλουμε να μένουν στην ομάδα μας αλλά ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο

Αν λέχθηκαν ποσά με την Ομόνοια και για τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για την λήξη του συμβολαίου τον Μάιο του 2019 και τότε θα μπορεί να φύγει ελεύθερος…

«Δεν έπεσε κάτω νούμερο όσον αφορά ποσά και αυτό θα γίνει στην συνάντηση. Είδαμε αρκετά δημοσιεύματα που λένε ότι τελειώνει την επόμενη χρονιά το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή. Ο παίκτης δεν πρόκειται να μείνει ελεύθερος, είναι γέννημα θρέμμα της ομάδας που λειτουργεί πολύ με το συναίσθημα και είναι ξεκάθαρος και ο ίδιος ότι δεν πρόκειται να μεταγραφεί σε άλλη ομάδα χωρίς να έχει οικονομικό όφελος η Νέα Σαλαμίνα. Υπάρχουν εξαιρέσεις στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και μια από αυτές είναι ο Κούμουλος. Αν μείνει στη Νέα Σαλαμίνα θα του γίνει και επέκταση και δεν υπάρχει περίπτωση να μεταγραφεί χωρίς να υπάρξει όφελος για το σωματείο».

Τι γίνεται με τον Καρλάο και αν έγινε πρόταση από την Μπελενένσες…

«Είχαμε πρόταση, δεν ικανοποιείται το σωματείο, δεν κάνουμε ξεπούλημα ποδοσφαιριστών. Είναι δεκτό ότι δεν θέλει να συνεχίσει αλλά πρέπει και ο ίδιος να είναι σοβαρός. Από την στιγμή που υπάρχει υπογραφή πρέπει να το καταλάβει. Μας είπαν από την Μπελενένσες ότι θα επανέλθουν με καλύτερη προσφορά».