29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΡΑΝΙΤΣ:Εκπλάγηκα από το επίπεδο του Κυπριακού πρωταθλήματος.Θα μπορούσα να είμαι βασικός στην Εθνική Κροατίας

ΠΡΑΝΙΤΣ:Εκπλάγηκα από το επίπεδο του Κυπριακού πρωταθλήματος.Θα μπορούσα να είμαι βασικός στην Εθνική Κροατίας

By on 6 Ιουνίου, 2018 0 2226 Views

Ο Ντάνιελ Πράνιτς παραχώρησε συνέντευξη στην πατρίδα του και ανάμεσα σε άλλα μίλησε για την σεζόν στην Ανόρθωση, το επίπεδο του Κυπριακού ποδοσφαίρου και την Εθνική της χώρας του.

“Ποιά σύνταξη; Ακόμα νιώθω καλά και δυνατός. Πέρσι επιλέγηκα ως ο καλύτερος της αριστερής πλευράς στο πρωτάθλημα της Κύπρου. Η διοίκηση είναι πολύ ικανοποιημένη με τις εμφανίσεις μου και εγώ είμαι χαρούμενος στην Κύπρο. Μου πρόσφεραν νέο συμβόλαιο και αποφάσισα να μείνω ακόμα ένα χρόνο στην Ανόρθωση. Συνεχίζει και ο Γκόρντον Σίλντενφελντ. Το απολαμβάνουμε και γιατί να μην μείνουμε αφού όλα είναι μια χαρά”

“Αυτή η σεζόν ήταν καλή και εκπλάγηκα από το επίπεδο του Κυπριακού πρωταθλήματος. Στην Κροατία δεν είναι πολύ γνωστό και υπάρχουν προκαταλήψεις αλλά η πρώτη κατηγορία έχει ποιότητα και μερικές πολύ καλές ομάδες. Εξάλλου το ΑΠΟΕΛ έπαιξε στο Champions League και ο Απόλλωνας Europa League”

“Όσο παίζω πιστεύω ότι υπάρχει ακόμα θέση για μένα στην Εθνική. Όχι μόνο θέση αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσα να είμαι και στην εντεκάδα! Δυστυχώς δεν βλέπουν πολλοί τι γίνεται στην Κύπρο από την χώρα μας και δεν ξέρουν πως παίζω αλλά εγώ ξέρω τι μπορώ να κάνω…”

“Όταν ήμουν νεαρός σκεφτόμουν πως με τα πρώτα καλά χρήματα που θα έβγαζα, θα αγόραζα μια BMW. Και το έκανα. Αγόρασα ένα διθέσιο Ζ4. Ήμουν νέος, τρελός… Τώρα μπορώ να πω μόνο ένα στα νεαρά παιδιά. Μην αγοράζετε ακριβά και γρήγορα αυτοκίνητα. Και ένα συνηθισμένο μπορεί να σας πάρει από το Α στο Β. Κάντε κάτι άλλο. Επενδύστε στα ακίνητα, στη μόρφωσή σας, οτιδήποτε αλλά μην ξοδεύετε χρήματα σε πράγματα που πάνε και έρχονται. Τώρα μιλάω από εμπειρία”.