16 Απριλίου, 2024
  • 16 Απριλίου, 2024

Συμφώνησε με Κατσιαράβα η Ανόρθωση

By on 4 Ιουνίου, 2018 0 3497 Views

Την συμφωνία της Ανόρθωσης με τον Γεωργιανό διεθνή επιθετικό Νίκα Κατσαράβα απεκάλυψε με πρωινές του δηλώσεις στον «active» και στην εκπομπή «Passing Game» με τον Πανίκο Θεοδοσίου, ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης , Δρ. Κυριακός Γιάγκου.

Ο κος Γιάγκου ανέφερε πως περιμένουν τον ποδοσφαιριστή εντός των επόμενων ημερών στην Κύπρο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, αφού το στάδιο των επαφών είναι προχωρημένο.
Εξάλλου Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για όλα τα θέματα που αφορούν την «Κυρία».

Αρχικά, για την έναρξη της προετοιμασίας:

«Από αυτή την εβδομάδα θα επιστρέψουν από τις διακοπές τους οι ποδοσφαιριστές για να γίνουν τα εργομετρικά και θα αρχίσει η προετοιμασία για την πρώτη προπόνηση που είναι τη Δευτέρα 10 Ιουνίου. Στις 19 Ιουνίου θα περιμένουμε να μάθουμε και τους αντιπάλους μας στην Ευρώπη».

Για το ότι η Ανόρθωση θα αγωνιστεί κεκλεισμένων των θυρών στα πρώτα δυο Ευρωπαϊκά:

«Θα θέλαμε ένα γεμάτο «Αντώνης Παπαδόπουλος», αυτό είναι γεγονός. Θα έχουμε όμως τη στήριξή του κόσμου, όπως και να είναι αυτή. Στόχος μας να έχουμε ένα συναπάντημα με τον κόσμο στον 3ο προκριματικό γύρο».

Για τα μεταγραφικά:

«Μέσα στις μέρες που προηγήθηκαν, υπήρχαν προτάσεις σε κάποιους ποδοσφαιριστές. Πλέον, μπαίνουμε σε μια σημαντική εβδομάδα και αναμένουμε πως η κάθε μέρα θα έχει ενδιαφέρον, ενώ δεν αποκλείουμε πως η κάθε μέρα θα φέρει και κάποια ανακοίνωση».

Για τον Ντούρις:

«Δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό μέχρι στιγμής, εμείς κάναμε την πρότασή μας. Αναμένουμε από την Όρενμπουργκ να μας δώσει την τελική της απάντηση. Και εμείς και ο ποδοσφαιριστής θέλουμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Χρειάζεται να κάνουμε ακόμη λίγη υπομονή ακόμα».

Για τον Ρόνι Λέβι:

«Είχε έρθει στην Κύπρο και είχαν συζητήσεις με τον πρόεδρο. Θα επιστρέψει στην Κύπρο πριν την έναρξη των προπονήσεων που είναι τη Δευτέρα».

Για τον Σαλέν και τον Λαβόρδε:

«Για τον Σαλέν, είναι ένας ποδοσφαιριστής που μας ενδιαφέρει, είναι και αυτός μέσα στις εξελίξεις του προγραμματισμού που «τρέχουμε». Όσο αφορά τον Λαβόρδε, θα το συζητάμε μέχρι να κλείσει αυτός σε κάποια ομάδα. Το έχουμε πει πως υπάρχει μεγάλη οικονομική διαφορά».

Για τα διαρκείας:

«Ξεκινάμε πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με την περσινή περίοδο. Θέλουμε να ξεπεράσουμε τον περσινό αριθμό που ήταν κοντά στα 3800. Ανεβαίνει ο πήχης χρονιά με χρονιά. Θεωρώ πως μπορούμε να το πετύχουμε. Θα γνωστοποιηθούν μέσα στη μέρα οι λεπτομέρειες».

Για τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία της Ανόρθωσης με την παρουσία Σιβού στο Μουντιάλ:

«Το γεγονός ότι θα παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, θα φέρει ένα σημαντικό ποσό το οποίο θα βοηθήσει και στον προγραμματισμό. Θα τον παρακολουθήσουμε και του ευχόμαστε ότι καλύτερο».