25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μέχρι τα μεσάνυχτα θα περιμένει τον Ντα Σίλβα ο Απόλλωνας

Μέχρι τα μεσάνυχτα θα περιμένει τον Ντα Σίλβα ο Απόλλωνας

By on 1 Ιουνίου, 2018 0 15836 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για όλα όσα αφορούν τους «γαλάζιους» αλλά και για το θέμα του Τσιρείου.
Για το θέμα Ντα Σίλβα…

«Δεν συνηθίζουμε να λέμε το πώς ακριβώς διαχειριζόμαστε τα εκάστοτε συμβόλαια της ομάδας. Είναι ένα ιδιαίτερο κεφάλαιο ο Άλεξ Ντα Σίλβα γιατί είναι ένας εξαίρετος ποδοσφαιριστής. Δεν είναι αλήθεια αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας. Είναι η μισή αλήθεια. Του προσφέραμε 75% των αποδοχών του με 25% μπόνους. Μας πρόσφερε πολλά στην ομάδα, αλλά αυτή τη στιγμή αυτή είναι η πρόταση που μπορεί να δώσει ο Απόλλωνας. Δεν μας έχει απαντήσει ακόμα ο ποδοσφαιριστής. Είναι εξαιρετικός επαγγελματίας και εναπόκειται στον ίδιο να απαντήσει. Αν απαντήσει αρνητικά θα φύγει από την ομάδα. Αυτούς που φοράνε το έμβλημα του Απόλλωνα πρέπει να τους σεβόμαστε. Δεν αδικήσαμε ποτέ κανένα ποδοσφαιριστή. Αν δεν επιθυμούσαμε να παραμείνει ο Άλεξ δεν θα του κάναμε πρόταση. Αν δεν απαντήσει μέχρι και απόψε στις 00:00 το θέμα θεωρείτε λήξαν».

Για τον Άλεφ και τις δηλώσεις του…

«Ζάντερ, Άλεφ, και Γιάκολις ξέρουμε που θα καταλήξουν. Ο Γιάκολις προς αραβικές χώρες ενώ ο Ζάντερ πιο μακριά. Ο Ζάντερ είναι ακόμα στην ομάδα, αφού έχει συμβόλαιο και θα πάρει προσκλητήριο για την προετοιμασία».

Για τις μεταγραφές και τον Χάμπο Κυριάκου…

«Την ώρα που θα πρέπει η ομάδα να είναι έτοιμη θα είναι. Με τον Χάμπο Κυριακού έληξε χθες βράδυ η διορία που είχε η Εστορίλ και όποιος θέλει να τον εντάξει στην ομάδα του θα πρέπει να μιλήσει με εμάς. Τον κοστολογούμε πολλές χιλιάδες εκατοντάδες ευρώ».

Για το θέμα του Τσιρείου…

«Στις 16 Μαρτίου είχε αποστείλει η ΚΟΠ επιστολή όπως δηλώσουμε τις έδρες τις οποίες θα αγωνιστούμε. Είχαμε στείλει και εμείς επιστολή στις 22 Μάρτιου για να δούμε κατά πόσο υπάρχει περίπτωση να λυθεί το ζήτημα. Είχαμε πει στους ανθρώπους του ΓΣΟ να γίνουν οι κατάλληλες διεργασίες έτσι ώστε να μπορούμε να αγωνιστούμε στο Τσίρειο. Δεν εξαρτάται από εμάς, δεν είναι στα χέρια μας. Η επιστολή είχε σταλεί στους ανθρώπους του ΓΣΟ».