26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Λοΐζου: Η συνέλευση αποφάσισε για μια ενωμένη Ανόρθωση

Λοΐζου: Η συνέλευση αποφάσισε για μια ενωμένη Ανόρθωση

By on 1 Ιουνίου, 2018 0 5488 Views

Ο Λοΐζος Λοΐζου πήρε εντολή από τη συνέλευση της Ανόρθωσης για να παραμείνει στην ηγεσία του συλλόγου. Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, αναφέρθηκε στην εκλογική διαδικασία και την επόμενη μέρα.

Για το αποτέλεσμα…

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Πήραμε ισχυρή εντολή. Κατά κύριο λόγο η ισχυρή εντολή που πήραμε μας καθοδηγεί στο σύνθημα για μια ενωμένη Ανόρθωση».

Για την σκέψη για κοινό συνδυασμό…

«Κάναμε ένα μικρό διάλλειμα για 3-4 λεπτά από τη συνέλευση. Συνομιλήσαμε μεταξύ μας, όμως φάνηκε ότι δεν μπορούσαμε να τα βρούμε και έτσι προχωρήσαμε στην εκλογική διαδικασία. Και από αυτήν βγήκαμε όλοι ενωμένοι για το καλό της ομάδας».

Για το αν θα είναι εκλογική η επόμενη συνέλευση της εταιρείας

«Θα μπορεί να γίνει όμως προς το παρών δεν είναι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να την κάνουμε εκλογική και το τονίζω αυτό».

Για την επόμενη μέρα…

«Εκείνο που μπορώ να σας είναι μόνο για το σωματείο. Τα τελευταία χρόνια τα οικονομικά του σωματείου δεν είναι πολύ καλά. Ούτε και τώρα είναι βέβαια. Τα εισοδήματα μας κατά κύριο λόγο είναι από τις συνδρομές μας. Στόχος μας ήταν να βρούμε όσο το δυνατό πιο πολλούς χορηγούς για να αυξήσουμε τον προϋπολογισμό μας για να οδηγήσουμε τις ομάδες μας σε πρωταθλητισμό. Τα τελευταία χρόνια αυξήσαμε τις χορηγίες μας. Κάνουμε προσπάθεια να βρούμε ένα μεγάλο χορηγό. Είχαμε κάποιες επαφές τις τελευταίες μέρες και αναμένουμε. Είμαστε σε καλό δρόμο».

Για τις επιδόσεις στα υπόλοιπα τμήματα..

«Φέτος πήραμε το πρωτάθλημα στο βόλεϊ γυναικών. Πριν δύο χρόνια πήραμε το πρωτάθλημα στο φούτσαλ και φέτος κάναμε πολύ καλή παρουσία. Στόχος είναι και φέτος να πρωταγωνιστήσουμε. Στο βόλεϊ αντρών είχαμε εξαιρετική παρουσία και τερματίσαμε 4οι στα πλέι οφ. Στόχος και φέτος είναι όλα τα τμήματα να κάνουν πρωταθλητισμό. Παραδοσιακά είμαστε πανίσχυροι σε αυτά τα τμήματα. Θέλουμε επίσης και στο μπάσκετ να επαναδραστηριοποιήσουμε την ανδρική ομάδα μας μέσα στην επόμενη διετία. Οι ακαδημίες που έχουμε στη Λεμεσό είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και έχει ξεφύγει από τα παραδοσιακά επίπεδα της χώρας. Στόχος μας είναι οι παίκτες που θα στελεχώσουν την ομάδα να είναι έτοιμοι από την ακαδημία μας».