19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

ΛΟΙΖΟΥ:Όραμά μας μία πανίσχυρη Ανόρθωση

By on 30 Μαΐου, 2018 0 5317 Views

Ανακοίνωση από τον Λοΐζο Λοΐζου ενόψει των εκλογών στον Σύλλογο. Καταγράφει τα πεπραγμένα της διοίκησης του και ζητά ξανά την στήριξη των μελών…
“Με απόλυτο σεβασμό και με αίσθημα ευθύνης που πηγάζει από την 107ετή ιστορική διαδρομή του Συλλόγου μας, ενόψει της Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης της 31ης Μαΐου 2018, επικοινωνούμε με τα μέλη και τον κόσμο της Ανόρθωσης Αμμόχωστου.

Όλα τα μέλη του συνδυασμού με επικεφαλής τον Λοΐζο Λοΐζου, είναι μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου που ανέλαβε στην πιο δύσκολη ίσως χρονική περίοδο. Μία διοίκηση που χωρίς ίχνος αυτοπροβολής, μακριά από τα μεγάλα φώτα και μακριά από παραγοντικές «έριδες», απέδειξε ότι μπορεί να διαχειριστεί κρίσεις. Το έπραξε εν μέσω της διοικητικής αβεβαιότητας μετά την παραίτηση του κ. Πουλλαίδη από την προεδρία της ποδοσφαιρικής Εταιρείας, στο μέσο της σεζόν 2016-17.

Ο Συνδυασμός μας αποτελείται από τους ακόλουθους:
Πρόεδρος: Λοΐζος Λοΐζου, Πολιτικός μηχανικός
Αναπληρωτής πρόεδρος: Τάσος Αναστασιάδης, Εγκεκριμένος Λογιστής, Σύμβουλος επιχειρήσεων
Αντιπρόεδροι: Μιχάλης Χατζηπαντέλας, Ορκωτός Λογιστής, HMI & Partners
Μάμας Πατέρας, Οικοδομικές επιχειρήσεις
Χρήστος Χατζηστεφάνου, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Carpet Plaza Ltd
Τάσος Κύζας, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Ασφαλιστικός σύμβουλος
Εκτελεστικός / Γ. Γραμματέας: Μιχάλης Βασιλείου, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Πολύδωρος Βασιλείου Λτδ
Οικονομικός Σύμβουλος: Κώστας Γιωρκάτζης, Ορκωτός Λογιστής, Συνέταιρος στην Deloitte Cyprus

Η επανεκλογή μας δεν αποτελεί αυτοσκοπό. Ήμασταν και είμαστε υπηρέτες και απλοί στρατιώτες του πιο ιστορικού, κοινωνικού, πολιτιστικού και αθλητικού οικοδομήματος του τόπου που γεννήθηκε το 1911 στην λατρεμένης μας Αμμόχωστο. Η υποψηφιότητά μας είναι απλά η επιβεβαίωση της διάθεσης και της θέλησής μας για συνέχιση της προσφοράς στο μεγάλο ιδανικό που ονομάζεται «Ανόρθωσις Αμμοχώστου».

Ως απερχόμενη διοίκηση επαναφέραμε την ηρεμία και τη σύμπνοια, ο Σύλλογος επανέκαμψε και η ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2017-18 βρήκε τους Ανορθωσιάτες με αισθήματα ικανοποίησης, περηφάνιας και αισιοδοξίας για το μέλλον όλων των τμημάτων. Την διετία που μας πέρασε πανηγυρίσαμε την κατάκτηση των τίτλων πρωταθλήματος και Σούπερ Καπ τόσο στο Φούτσαλ όσο και στο Βόλεϊ Γυναικών αλλά και αρκετές επιτυχίες όλων των αγωνιστικών τμημάτων του Συλλόγου. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας σε κάθε νέα περίοδο, πάντα στον δρόμο της προόδου και της ανάπτυξης σε όλα τα επίπεδα.

Δημιουργήσαμε άριστες σχέσεις του Συλλόγου με την ποδοσφαιρική Εταιρεία κι έχουμε υποχρέωση να τις διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού. Η ποδοσφαιρική μας ομάδα βαδίζει στον δρόμο των επιτυχιών και η όποια προσπάθεια παράκαμψης και πειραματισμών, θα αποτελεί αυτόματα οπισθοδρόμηση. Μπορεί, πλέον, να συνεχίσει απερίσπαστη το έργο της, με ομοψυχία και αφοσίωση για να υλοποιήσει ακόμη πιο ψηλούς στόχους.

Όραμά μας μία πανίσχυρη Ανόρθωση, με αξιοπρέπεια και αλληλοσεβασμό. Ήμασταν και είμαστε σε επαφή με τους Υπεύθυνους και τα μέλη των Επιτροπών όλων των τμημάτων του Συλλόγου (Βόλεϊ Ανδρών, Βόλεϊ Γυναικών, Φούτσαλ Ανδρών, Μπάσκετ Ανδρών και Γυναικών), καθώς επίσης με τον Όμιλο Ποδηλασίας και την ομάδα Δρομέων, που ιδρύθηκαν κατά τη θητεία του απερχόμενου Δ.Σ., για να συνεχίσουμε την καλή δουλειά που προηγήθηκε και να αναβαθμίσουμε όλες μας τις ομάδες. Η απερχόμενη διοίκηση εγκατέλειψε την εσωστρέφεια και αναβάθμισε τις σχέσεις και τις επαφές της με τους δημόσιους φορείς και χορηγούς που αποτελούν πολυτιμότατα εργαλεία.

Με παρακαταθήκη το σύνθημα του Επίτιμου Προέδρου μας κ. Κίκη Κωνσταντίνου «τον Σύλλογο τζαι τα μάτια σας», έχουμε υποχρέωση να υπερβάλουμε εαυτόν και να καταστήσουμε τις ομάδες μας πρωταγωνίστριες και ικανές να κατακτήσουν εγχώριους τίτλους και να καταγράψουν διεθνείς επιτυχίες.

Με ήσυχη τη συνείδησή μας και με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη για δουλειά και δημιουργία, ως Συνδυασμός με επικεφαλής τον υφιστάμενο Πρόεδρο Λοΐζο Λοΐζου, ζητούμε από τα μέλη της Ανόρθωσης να συνεχίσουν να μας εμπιστεύονται και όλοι μαζί να πορευτούμε σε ακόμη μεγαλύτερες λεωφόρους.

Εκ μέρους του Συνδυασμού
Λοΐζος Λοΐζου – Πρόεδρος”