29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • H Aνόρθωση έκανε ότι έπρεπε και περιμένει για τον Ντούρις.Σήμερα στην Κύπρο ο Λέβι

H Aνόρθωση έκανε ότι έπρεπε και περιμένει για τον Ντούρις.Σήμερα στην Κύπρο ο Λέβι

By on 29 Μαΐου, 2018 0 3211 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για όλα τα ανοικτά θέματα της «Κυρίας».

Για τον Ντούρις:

«Ουσιαστικά ταξίδεψαν ο πρόεδρος Ανδρέας Παντελή με τον Κυριακό Γιάγκου, όπου είχαν συναντήσεις με τους ανθρώπους της Όρενμπουργκ. Υπάρχει οικονομική διαφορά, όμως ευελπιστούμε ότι θα ξεπεραστεί και θα έχουμε αίσια κατάληξη στο όλο θέμα. Η πρώτη συνάντηση δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα, ωστόσο τα δεδομένα που συζητήθηκαν στη συνέχεια ήταν σε καλύτερη βάση. Έχουμε καταθέσει την πρότασή μας, μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε μια απάντηση. Εμείς κάναμε ότι περνά από το χέρι μας για να κρατήσουμε τον ποδοσφαιριστή».

Για τον Ρόνι Λέβι:

«Αναμένεται στην Κύπρο σήμερα και θα έχει μια συνάντηση με τον πρόεδρο για να συζητήσουν τα θέματα του προγραμματισμού, αλλά και για όλες τις εξελίξεις. Ο χρόνος μας πιέζει και πρέπει να γίνει όσο το δυνατό συντομότερο ο προγραμματισμός. Είμαστε προετοιμασμένοι σε όλα τα ενδεχόμενα. Ο Ρόνι Λέβι ενημέρωσε τον πρόεδρο ότι δεν έχει δεχθεί οποιαδήποτε πρόταση».

Για τον Καρλίτος:

«Ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε την επιθυμία του. Πάντως, αυτό το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομαδα».

Για τον Σισέ:

«Η διοίκηση έχει της καλές διαθέσης να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή και τη νέα χρονιά. Όλα θα πάρουν το δρόμο του, θα υπάρξουν ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες».

Για τον Καμαρά:

«Είναι και αυτό ένα θέμα που πρέπει να ξεκαθαρίσει. Ένα από τα πολλά ανοικτά θέματα που θα απασχολήσει τη διοίκηση