24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τα δημοσιεύματα δεν επηρεάζουν Ανόρθωση και Λέβι…Στα βαθιά για Ντούρις ο Α.Παντελή

Τα δημοσιεύματα δεν επηρεάζουν Ανόρθωση και Λέβι…Στα βαθιά για Ντούρις ο Α.Παντελή

By on 24 Μαΐου, 2018 0 5809 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Για το ταξίδι του προέδρου και του αναπληρωτή προέδρου στη Ρωσία για τον Ντούρις…

«Είναι από χθες στην Ρωσία με σκοπό να συζητήσουν με την Όρενμπουργκ για την παραμονή του Ντούρις και τη νέα χρονιά στην ομάδα μας. Για την ώρα δεν υπάρχει οτιδήποτε για την ώρα. Ο τεχνικός διευθυντής των Ρώσων είπε ότι ενδιαφέρθηκε και το ΑΠΟΕΛ. Δεν μας ενόχλησε αυτό, εμείς θα θέσουμε τα δικά μας επιχειρήματα μέσω των χειρισμών του προέδρου όπως έγιναν και με τον Ράγιος ο οποίος είχε προτάσεις και από άλλες Κυπριακές ομάδες».

Τι γίνεται με το θέμα Ρόνι Λέβι;

«Ο πρόεδρος με τον προπονητή είχαν επαφή. Ο Ρόνι Λέβι ενημέρωσε ότι δεν τον έχει προσεγγίσει η ομοσπονδία του Ισραήλ και ο προγραμματισμός μας συνεχίζεται κανονικά».

Αν έρθει πρόταση πως θα αντιδράσει ο Λέβι και αν του θέσατε κάποιο χρονοδιάγραμμα για να σας ενημερώσει σε περίπτωση που έρθει πρόταση…

«Αυτό είναι θεωρητικό. Δεν μπορεί να μπει χρονοδιάγραμμα επειδή προκύπτουν κάποια δημοσιεύματα».

Για το θέμα τερματοφύλακα…

«Πρέπει να γίνει προσεκτική κίνηση για τερματοφύλακα. Έγιναν προτάσεις σε κάποιους ενώ φτάνουν κατά 100αδες τα ονόματα που προτείνονται. Λίγο πολύ οι θέσεις που χρειαζόμαστε ενίσχυση είναι γνωστές. Τερματοφύλακας και ακραίοι επιθετικοί είναι οι προτεραιότητες και είναι λογικό να προτείνονται ποδοσφαιριστές για τις συγκεκριμένες θέσεις».

Για την περίπτωση του Ελλαδίτη τερματοφύλακα Παναγιώτη Γλύκου…

«Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει προταθεί αλλά δεν σημαίνει ότι θα προχωράμε με όποιον προτείνεται».

Για την περίπτωση Σισέ…

«Από την στιγμή που δεν βγήκε ανακοίνωση όπως έγινε με τους υπόλοιπους που έφυγαν σημαίνει ότι δεν αποφασίστηκε οτιδήποτε. Θέλουμε μέχρι τα μέσα Ιουνίου να καλύψουμε τις θέσεις που παρουσιάζουν κενό».